Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.551
Son dakika

Başkan Uysal,Ereğli FM’de olacak

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 821
  • 0
  • 1 dk

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 16 Nisan Referandum’a ilişkin son gelişmeleri Ereğli FM’de anlatacak.Uysal, 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM’de, “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programına konuk olacak Başkan Uysal, bu güne kadar yaptıkları çalışmalar sonucunda ilk kez sonuç değerlendirmesinde bulunacak.

GÖNÜLLÜ DE KATILACAK

Bu arada, Fikri Kapan’ın hazırlayıp canlı sunacağı programa Gazeteci Doğan Gönüllü de sorularıyla katılacak.

Gönüllü’nün, Başkan Uysal’a referanduma ilişkin sorularının yanı sıra, program içinde belediye çalışmalarına yönelik sorular da yöneltmesi bekleniyor.

İNTERNET VE CEP TELEFONLARINDAN

Öte yandan, radyolarınızdan 91.7 frekansından dinleyebileceğiniz Ereğli FM’i, internet üzerinden; EREGLİFM.COM.TR, HABERHAYAT.NET ile EREGLİHAKİMİYET.COM sitelerindeki “Ereğli FM” butonunun tıklayarak dinleyebileceksiniz.

Akıllı cep telefonlarınızdan programı dinlemek istiyorsanız, “tunein” programını indirmeniz yeterli olacak.

11 Nisan Salın saat 10.00’da başlayacak olan programı sakın kaçırmayın.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

2 tepki

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber Emekliler Derneği’nden TOKİ ve Promosyon teşekkürü Emekliler Derneği’nden TOKİ ve Promosyon teşekkürüGündem605

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.