Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL’DAN TAKSİCİLERE GECE ZİYARETİ

BAÅžKAN UYSAL’DAN TAKSÄ°CÄ°LERE GECE ZÄ°YARETÄ°

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, gece 01.00’e kadar 7 ayrı taksi durağını ziyaret edip, taksicilerle sohbet etti. Tüm taksici esnafından belediyenin fahri çalışanı olmasını isteyen Uysal, “Gördüğünüz yâda size iletilen sorunları bize ulaÅŸtırın. Daha güzel bir EreÄŸli için birlikte çalışalım.”dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, dünkü mesaisini taksi duraklarını ziyaret ederek tamamladı.

Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun’un yanı sıra, Åžoförler ve Otomobilciler Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek, Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi BaÅŸkanı Çetin Çimen ve Taksiciler DerneÄŸi BaÅŸkanı Yücel Oktay ile birlikte Pazar, Sahil, Graj, Murat, Kent, Sümer ve Çınar Taksi duraklarını gezen BaÅŸkan Uysal, taksici esnafını tek tek dinledi.

SİZLER BİZİM GÖNÜLLÜLERİMİZ OLUN

BaÅŸkan Uysal, durak ziyaretlerinde “Daha güzel bir EreÄŸli” için taksicilerden destek istedi. Taksici esnafının çevreyi, yolu, çöpü ya da benzer konuları en iyi gözlemleyenler olduÄŸunu söyleyen BaÅŸkan Uysal, “ Sizler bizim gönüllü çalışanımız olun, her türlü gözleminizi, ya da size iletilen sorunları bize ulaÅŸtırın. Daha güzel bir EreÄŸli için sizlerden gelecek öneriler bizim için önemli ”dedi.

UYSAL, MÜŞTERİSİNE RANDEVU ALDI

BaÅŸkan Uysal’ın Graj taksiyi ziyaretinde Uysal’ın, “ Sizler bizim fahri çalışanımız olun, her türlü gözleminizi, ya da size iletilen sorunları bize ulaÅŸtırın.” sözleri üzerine söz alan taksici Turgut Yıldırım, Uysal’a, bugün evine bıraktığı öğretmen müşterisinin Kızkapısı sokakta yaÅŸanan bir sorun nedeniyle baÅŸkanlıktan randevu almak istediÄŸini iletti.

BaÅŸkan Uysal bunun üzerine taksici Yıldırımın müşterisini aramasını ve yarın kendisiyle görüşmek için belediyeye gelmesini saÄŸlamasını istedi. Müşterisine ulaÅŸan taksici müşterisi adına Uysal’a saat 14.00’te randevu aldı.

TELEFONA BAKTI, ARAÇ YÖNLENDİRDİ

Başkan Uysal, Murat Taksi durağını ziyaretinde telefonun diğer ucundaki isimdi.Durağın telefonlarına bakan Uysal, müşterilerin talepleri doğrultusunda sıradaki araçları yönlendirdi.

Başkan Uysal, ulaşım adına yaşanan sıkıntıların el birliği ve karşılıklı anlayışla çözüleceğini söyledi.

Çok sayıda taksici esnafı da BaÅŸkan Uysal’a, “ Sizi adaletinize, yönetim anlayışınıza ve kiÅŸiliÄŸinize güveniyoruz.”ifadelerini kullandı.

BAÅžKAN UYSAL’DAN TAKSÄ°CÄ°LERE GECE ZÄ°YARETÄ°

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo