Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE DEMBA BA’YA KLİP

EREÄžLÄ°’DE DEMBA BA’YA KLÄ°P

EreÄŸli BeÅŸiktaÅŸlı Taraftarlar DerneÄŸi ve amatör baÄŸlamacıların oluÅŸturduÄŸu Sazdan Adam grubu, BeÅŸiktaÅŸ’ın 112. kuruluÅŸ yıl dönümü kapsamında takımın Senegalli forvet oyuncusu Demba Ba için klip çekti.

Cehennem AÄŸzı MaÄŸaraları’ndaki çekimde, amatör baÄŸlama ve tef çalan 112 kiÅŸilik grup, Müslüm Gürses tarafından seslendirilen "Hangimiz Sevmedik" ÅŸarkısını Demba Ba’ya uyarladı.

Çocuklar, ev hanımları ve değişik meslek gruplarından amatör bağlamacıların bulunduğu grup üyeleri, "Demba Ba" şarkısını hem söyledi, hem de enstrümanlarıyla çaldı.

Sazdan Adam Grubu BaÅŸkanı Mehmet Ali Ãœrkmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, BeÅŸiktaÅŸ’ın 112. kuruluÅŸ yıldönümünde 112 baÄŸlamayla farklı bir kutlama yapmak istediklerini, EreÄŸli BeÅŸiktaÅŸlı Taraftarlar DerneÄŸi’yle bu konuyu görüştüklerini ve olumlu cevap aldıklarını söyledi.

EreÄŸli BeÅŸiktaÅŸlı Taraftarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Tarkan Adik de, Sazdan Adam grubunun projesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Yaptıkları iÅŸlerle EreÄŸli’yi her platformda en iyi ÅŸekilde temsil ediyorlar. Bu projemiz ilk. Bundan sonrada farklı projelerimiz var. Ä°nÅŸallah bunu alnımızın akıyla tamamlayıp BeÅŸiktaÅŸ’ımızın 112. yılını, 112 baÄŸlamayla kutlayacağız. Demba Ba’nın da düşen performansını arttırmak için yardımcı olabilirsek mutlu olacağız. Sezonu da ÅŸampiyon olarak kapatabilirsek bizim için çok güzel bir anı olarak kalacak" diye konuÅŸtu.

EREÄžLÄ°’DE DEMBA BA’YA KLÄ°P

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo