Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal Kırmacı ve Balı’da Davul zurna ile karşılandı

Uysal Kırmacı ve Balı’da Davul zurna ile karşılandı

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kırmacı ve Balı mahallesinde vatandaÅŸların yoÄŸun ilgisiyle karşılandı. “Mevcut sistem darbe üretiyor, seçim yorgunu tek ülkeyiz, artık bundan kurtulmamız lazım” diyen BaÅŸkan Uysal; “Refah ve barış dolu, güçlü bir Türkiye için gelin Evet’te birleÅŸelim” dedi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kırmacı ve Balı mahallelerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak vatandaşlardan Evet için destek istedi.

BaÅŸkan Uysal, Kırmacı ve Balı mahallesinde havai fiÅŸek gösterileriyle karşılandı. AK Parti Belediye Meclis Ãœyesi Halil BozkuÅŸ,Kırmacı Mahalle Muhtarı Hazim Sevinç ve Balı Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz  tarafından karşılanan BaÅŸkan Uysal’a mahalle sakinleri, yapılan hizmetler nedeniyle teÅŸekkür etti.

ÃœLKENÄ°N CUMHURBAÅžKANLIÄžI HÃœKÃœMET SÄ°STEMÄ°NE Ä°HTÄ°YACI VAR

16 Nisan’da yapılacak Anayasa referandumunda, vatandaÅŸlardan Evet için destek isteyen BaÅŸkan Hüseyin Uysal, mevcut sistemin sürekli darbeler ürettiÄŸini belirterek, ülkenin CumhurbaÅŸkanlığı hükümet sistemine ihtiyacı olduÄŸunu söyledi.

BaÅŸkan Uysal; “Bugünü anlayabilmek için dünü iyi anlamak gerekir. Mevcut sistem madem çok iyiydi, ben ve benim yaÅŸta olanlar, büyüklerimiz çok iyi bilir, 60 darbesi, 80 darbesi, muhtıralar neden yaÅŸandı. Bu coÄŸrafya da ayakta kalabilmemiz ve çağı yakalayabilmemiz için CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi’ne ihtiyacımız var. Cumhuriyet dönemi koalisyonlarla geçti. Bunlar boÅŸa geçen günler. 1980’i hatırlayın, 69 turda Meclis BaÅŸkanı seçildi, 119 turda CumhurbaÅŸkanı seçilemedi.5.5, 6 ay ülkemiz CumhurbaÅŸkansız kaldı, sonrasında darbe oldu. 1970-80 arasında 12 hükümet kuruldu. Bizim halkımız bunları hak etmiyor. Mevcut sistem sürekli darbe üretiyor. Koalisyonlar ve çift baÅŸlılıktan kurtulmak için istikrar için Evet diyelim” dedi.

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN

BaÅŸkan Hüseyin Uysal, darbeler ve koalisyonlar nedeniyle ’Seçim yorgunu tek ülkeyiz, artık bundan kurtulmamız lazım. Seçimlerin 5 yılda bir yapılmalı” diyerek; “Birileri hep ’halk doÄŸru karar veremez’ dedi. Vesayet odakları bu ülkeyi koalisyonlara, darbelere açık etti. Rahmetli TürkeÅŸ zamanından baÅŸlayan, Necmettin Erbakan, Turgut Özal, Süleyman Demirel ve Muhsin YazıcıoÄŸlu, hepsi bu sistemi dillendirdi. Åžimdi 16 Nisan önümüzde bir ÅŸans var. 15 Temmuz’da gördünüz, ’Halk bilmez’ diyenler evinde oturdu, bizim vatandaşımız tanka tokat attı, eliyle durdurdu, mermilere göğsünü siper etti. Bu halk her ÅŸeyi seziyor ve biliyor. 10. Büyük ekonomiye kavuÅŸmak için, barış ve refah dolu bir ülke için, yeniden diriliÅŸ, yeniden ÅŸahlanış için 16 Nisan’da bir kez daha ayaÄŸa kalkıp, ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenlere, Türkiye’de kaos isteyenlere karşı birleÅŸerek, güçlü bir Türkiye için Evet’te birleÅŸelim” dedi.

BAÅžKAN UYSAL’DAN ,BOZKUÅž’A  TEÅžEKKÃœR

Program sonunda,  Hem Kırmacı,Hem de Balı Köyü’nde  halkın yoÄŸun ilgisinin yanı sıra davul zurna ve havai fiÅŸek gösterisiyle karşılanan BaÅŸkan Uysal,Bölge’de 7’den 70’e herkesin taktirini ve sevgisini kazanan Belediye Meclis Ãœyesi Halil BozkuÅŸ’a teÅŸekkür etti.

BaÅŸkan Uysal’ın mahalle gezilerine belediye baÅŸkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve AK Parti gönüllüleri eÅŸlik etti.

(EreÄŸli FM Haber Merkezi )

Uysal Kırmacı ve Balı’da Davul zurna ile karşılandı

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo