Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL: EĞİTİME DESTEK ÖNCELİĞİMİZ

BAŞKAN UYSAL: EĞİTİME DESTEK ÖNCELİĞİMİZ

Kdz.Ereğli Belediyesi ihtiyaç sahibi bin 200 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Başkan Hüseyin Uysal, ’İhtiyaç sahibi çocukların eğitimi konusunda üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kdz.Ereğli Belediyesi ilk, orta ve lisede okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

2016-2017 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte eğitime desteklerini sürdüren Kdz.Ereğli Belediyesi, mahalle muhtarlıkları kanalıyla tespit edilen bin 200 ihtiyaç sahibi öğrenciye tüm eğitim setinin dahil olduğu okul çantası yardımında bulundu.

200’ü lise, 400’ü ortaokul ve 600 âdeti de ilkokul öğrencilerine olmak üzere toplam 1200 okul çantası bugün ihtiyaç sahibi öğrencilerin ailelerine dağıtılmaya başlandı.

Başkan Hüseyin Uysal, 12 değişik renk ve modeldeki içlerinde eğitim seti de bulunan okul çantalarının dağıtımı sırasında öğrenci velilerine başarılı bir eğitim sezonu diledi.

Kdz.Ereğli Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Hüseyin Uysal, “Allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin. Eğitime destek her zaman önceliğimiz olacak. İhtiyaç sahibi çocukların eğitimi konusunda üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo