12 o C Kdz. Ereğli

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

Gündem 7 yıl 11 ay 8 gün 5 saat 28 dakika önce 1288

Haberi Paylaşın

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti kongrelerinin, her zaman demokrasi şöleni havasında geçtiğini söyledi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Tosun, partisinin il başkanlığında düzenlediği toplantıda, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığı yürüttüğü süreç içerisinde partinin daha ileriye gitmesi, ilkelerinin pekişmesi ve çeşitli politikalarının güncellenmesi için son derece önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

Davutoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkana devredeceğini anımsatan Tosun, şöyle konuştu:

"Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımızda aynı çalışmaları gayretle sürdürecektir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz."

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

16 saat 46 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 15 saat 48 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 9 saat 16 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 12 saat 3 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 17 saat 58 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 11 saat 37 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3 gün 15 saat 6 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 3 saat 10 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 13 saat 59 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !