15 o C Kdz. Ereğli

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gündem 7 yıl 10 ay 12 gün 4 saat 56 dakika önce 1669

Haberi Paylaşın

Ereğli Kaymakamlığı, Türkiye genelinde düzenlenen sosyal, kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren ilçe genelindeki öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirdi.

Ereğli Fen Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, başarıyı ödüllendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlçede Avrupa’da da başarılı olan öğrencilerin bulunduğunu anlatan Madenoğlu, “Bir Türk olarak hepimizin göğsünü kabartan, gururlandıran bir tablodur. Eğer çocuklarımızda bu cevher, yürek, bu çalışma olmasaydı, yeteneklerini ortaya koyma şansı da olmayacaktı. Türk bayrağını en yüksek yerde dalgalandırmanız gerektiğini unutmayın.” şeklinde konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz da yaptıkları konuşmalarda, dereceye giren öğrencileri kutladı.

2015-2016 Okullararası Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu ve Avrupa 3’ncüsü Merkez Anadolu Lisesi, Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası birinci Çayırlı Yüksel Balcı Ortaokulu, Genç Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası ikincisi Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Küçük Kızlar Kort Tenisi Şampiyonası Türkiye ikincisi Cumhuriyet ortaokulu, Okullararası O-Sport Türkiye birincisi Melek Nazlı Erarslan, Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası Türkiye birincisi Muhammet Ali Yılmaz, Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası üçüncüsü Umuthan Köseoğlu ve çeşitli kategorilerde dereceye giren okul ve öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödülleri verildi.

Ödül törenine CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ereğli Belediye Başkan Vekili İbrahim Cöbek’in yanı sıra daire müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Program, iftarın ardından sona erdi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 4 saat 26 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 5 saat 38 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 23 saat 43 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 23 saat 17 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 20 saat 56 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 17 saat 32 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 4 saat önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
4 gün 1 saat 39 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 21 saat 48 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 2 saat 46 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !