Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Barış Akarsu’nun takıları çalındı

Barış Akarsu’nun takıları çalındı

Barış Akarsu’nun annesi gözyaÅŸları içinde hırsızlara seslendi: "Ben onlarla yatıp kalkıyorum. Ne olur bana acıyın. Benim oÄŸlumun onlar. Sakın takmayın"


10 yıl önce MuÄŸla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiÄŸi trafik kazasında hayatını kaybeden ÅŸarkıcı Barış Akarsu’nun müze olan evine hırsız girdi. Evden ÅŸarkıcıya ait takıları çalan hırsızlara gözyaÅŸları içinde seslenen anne Hatice Akarsu, "Nasıl ellerinizi uzattınız yavrumun eÅŸyalarına" dedi. 
Edinilen bilgiye göre, Barış Akarsu’nun  Bartın’ın Amasra ilçesinde bulunan annesinin oturduÄŸu ve aynı zamanda müze olarak kullanılan ev, kimliÄŸi belirsiz kiÅŸiler tarafından soyuldu. Hırsızlar, ünlü ÅŸarkıcıya ait takı ve ziynet eÅŸyalarını çaldı. 5 katlı apartmanın en üst katındaki evine gelen anne Hatice Akarsu, evin kapısının kilidi olmadığını gördü. Daha sonra içeri giren Hatice Akarsu, evin soyulduÄŸunu fark etti. OÄŸluna ait takıların çalındığını gören Akarsu, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.
Gözyaşlarına tutamadı
Olay sonrası gözyaÅŸlarını tutamayan anne Hatice Akarsu, "yüzüklerini, kolyelerini ne varsa almışlar. Nasıl yaptılar bunu bilemiyorum. Hiç mi beni düşünmediler. Hiç mi benim yüreÄŸimin yanacağını düşünmediler. Nasıl ellerinizi uzattınız yavrumun eÅŸyalarına. Åžu an ÅŸoktayım. OÄŸlumun eÅŸyalarını saklıyordum, ellerimi bile deÄŸmiyordum. 10 sene boyunca onlara özen gösterdim. Evde kamera yok. Bartın’dan polisler geldi. Parmak izleri aldılar. Yarın adliyeye gideceÄŸim. Bütün evde kayıp olan eÅŸyaları bildireceÄŸim. Standın cebini de açmışlar. Elektronik eÅŸyalara, elbiselere hiç dokunmamışlar. Kapıda montu duruyor. Ben onlarla yatıp kalkıyorum. Ne olur bana acıyın. Benim oÄŸlumun onlar. Sakın takmayın. Bir deÄŸeri yok onların" diye konuÅŸtu. 
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo