Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKANLIKTAN GELDİLER

BAKANLIKTAN GELDİLER

Ekonomi Bakanlığı yetkililerinin, ihracat yapan firmaların sorunlarını yerinde tespit etmek ve yöneticilerden bilgi almak amacıyla Karadeniz Ereğli’ye Ticaret ve Sanayi Odası’na (TSO) geldikleri bildirildi.


TSO’dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kızartıcı, Serbest Bölgeler, Yurt Dışı Yatırım ve Hizmetler Daire Başkanı Yusuf Yıldız ve Ürün Güvenliği ve Denetimi Daire Başkanı Bumin Kaan Köktürk’ten oluşan heyetin Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmaların yöneticileri ile yapılacak toplantılar öncesinde ilçede yapacakları görüşmeler hakkında TSO Başkanı Yalçın’a bilgi sundular. 
Yetkilileri ayrıca, Bakanlığın ihracat yapan firmalara sağlamış olduğu desteklerden de bahsettiler.
Oda başkanı Sertan Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti:
“Bizde kendilerine ithalat-ihracat yapan firmalarımızın bölgemizde yaşamış olduğu sıkıntıları konusunda bilgilendirmeleri yaptık. Bölgemizin en önemli ihtiyaçları olan liman ve yurt dışından gelen yassı mamuldeki ithalat konusunu kendileri ile görüştük. Bu konuda kendileri zaten konuya vakıflar, sanayi ve ticaret odamızı da yakinen tanıyorlar. Ereğli ekonomisine nasıl daha fazla katkı sağlanabilir amacıyla bugün birkaç firmada ziyaretlerde bulunacaklar.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo