13 o C Kdz. Ereğli

BAKAN YILMAZ’DAN AÇIKLAMA!.

Gündem 7 yıl 3 ay 17 gün 14 saat 36 dakika önce 1959

Haberi Paylaşın

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, "Yarıyıl tatilinde telafi eğitimi koymuyoruz. Tatil tatildir. Şubat’tan sonra okul süreci başlayacak." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, "Eğitime dair güncelleme, yenileştirme ve geliştirme çalışmalarımızın bir sonucu olarak taslak programlarımızı askıya çıkarıyoruz. Taslak program görüşlere sunulmaya ve görüşler doğrultusunda iyileştirmeye hazır hale geldi. Kamuoyunun katkılarını, paydaşlarımızın katkılarını alacağız, ortak aklın süzgecinden geçirerek öğrencilerimizin önüne getireceğiz. 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren de sınıflarımızda öğretmenlerimiz, bu çerçevelere uygun olarak derslerini yürütecekler." dedi.

Yılmaz, "Önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren 1, 5 ve 9. sınıf öğrencilerimiz, yeni hazırlanmış müfredatla eğitime başlayacaklar. Dolayısıyla bu sene ve gelecek sene ve sonraki takip eden sene de değişen müfredattan dolayı TEOG, YGS veya LYS sınavlarında herhangi bir farklılık olmayacaktır." diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, "Yarıyıl tatilinde telafi eğitimi koymuyoruz. Tatil tatildir. Şubat’tan sonra okul süreci başlayacak. Öğretmenler o ders saatleri içerisinde o günlerde kayıpları telafi edecekler." dedi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 18 saat 29 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
9 saat 41 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 13 saat 46 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 13 saat 20 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 10 saat 59 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 7 saat 35 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 18 saat 3 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
12 saat 10 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 11 saat 51 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !