Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKAN ÖZHASEKİ EREĞLİ’DE..

BAKAN ÖZHASEKÄ° EREÄžLÄ°’DE..

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Kdz.Ereğli Belediyesini ziyaret etti.
Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve EÅŸi Sevim Uysal, ilçe protokolü, belediye baÅŸkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ile vatandaÅŸlar tarafından Belediye giriÅŸinde karşılanan Bakan Özhaseki, Kdz.EreÄŸli’de kendisine gösterilen ilgiye teÅŸekkür etti.

UYSAL, ÇALIŞMALARI ANLATTI..
Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ziyareti nedeniyle Kdz.EreÄŸli halkı adına Bakan Özhaseki’ye teÅŸekkür ederek, görev süresi içinde yapılan çalışmaları içeren bir sunum gerçekleÅŸtirdi. BaÅŸkan Uysal, sunumun ardından Bakan Özhaseki’ye, Kırmacı Çöp Rehabilitasyon alanı projesi ve Atık Su Ä°stasyonu projesini içeren 2 adet dosya vererek destek istedi.

ÖZHASEKİ: GAYRETLİ BAŞKANLARIMIZIN YANINDAYIZ
Çevre ve Åžehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, BaÅŸkan Uysal’a daha önce verdiÄŸi sözü yerine getirmek için EreÄŸli’ye geldiÄŸini belirterek; “Allah’ım sizlere güzel hizmetler yapmayı, devam ettirmeyi nasip etsin inÅŸallah. DeÄŸerli baÅŸkanım Ankara’ya geldiÄŸinde Genel Merkezde her zaman uÄŸrardı. Sohbet ederdik. Orada da Belediye BaÅŸkanlığıyla ilgili, yapacağı hizmetlerle ilgili istiÅŸarelerde bulunurduk. O günlerde söz vermiÅŸtim ziyaret edeceÄŸime. Bugün bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Doktorum saÄŸ olsun çok kibar, nazik bir insan. EreÄŸli halkı zaten hep böyle. Ä°stekli bir ÅŸekilde gayret ediyor. Bize hükümet olarak düşende gayretli belediye baÅŸkanlarımızın yanında olmak. Ä°htiyaçlarına cevap vermek, sorunlarına çözüm bulmak. DeÄŸerli baÅŸkanımızı kısa süre içerisinde bu yaptıklarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

“PROJE VE FÄ°NANSMAN DESTEĞİ VERECEĞİZ”
Bakan Özhaseki, Belediye BaÅŸkanı Uysal’ın destek istediÄŸi her iki projeyede destek olacaklarını müjdeleyerek; “Proje desteÄŸi, yapım sırasında finansman desteÄŸi de veririz baÅŸkanımıza. Bu iÅŸin altından beraber kalkarız. Önemli olan iyi niyetle gayret etmek. Ä°yi niyetle gayret edeni zaten halk sever, bir daha seçer. Ä°yi niyetle gayret edeni Allah sever, iÅŸi rast gider” dedi.

“GÃœNEYDOÄžUDA KÖTÃœ NÄ°YETLÄ°LER VAR”
Ä°yi niyetle çalışan Belediye BaÅŸkanlarının yanında, ülkenin güneydoÄŸusunda kötü niyetlilerinde olduÄŸunu belirten Bakan Özhaseki; “Ãœlkenin ne yazık ki güneydoÄŸusunda kötü niyetlilerde var. Devlet para gönderiyor, kandile gönderiyorlar. TaÅŸeronluk sistemi diye ihale yapıyorlar, işçilerinden para alıp Kandile gönderiyorlar. Belediyenin her türlü imkanlarını teröristlerin emrine veriyorlar. Çukurlar kazıp, sonrada bölücülük yapıp öz yönetim ilan etmeye kalkıyorlar. Bakın Patnos Belediyesi AÄŸrı’da küçük ilçe belediyesi. Bu seçim öncesinde HDP’li belediye bir sözleÅŸme yapıyor. Geçici işçilere 6 bin 300 lira veriyor, diÄŸer işçilere 7 bin 500 lira veriyor. ArkadaÅŸlar devletin bütçesi imkan verse bütün işçi arkadaÅŸlara en az 10 bin lira versek keÅŸke. Belediyenin imkanları olsa 20’er bin lira versek dağıtsak. Ama niyet doÄŸru deÄŸil, akılda o iyi iÅŸ yok. Parayı devletten alıyorlar, bin lirasını gariban işçiye veriyorlar öbür taraftan 6 bin lirasını yine Kandil’e gönderiyorlar. Ä°ÅŸte onlara karşı tavrımız tabi ki sert olacak” diye konuÅŸtu.

“SIRTIMIZDA TAÅžIRIZ”
Bakan Özhaseki, konuÅŸmasının sonunda Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek; “BaÅŸkanımın bu gayretleri, iyi niyeti, milletvekillerimizin, teÅŸkilatımızın desteÄŸi, hükümetimizin desteÄŸi elbette baÅŸkanımızın yanında olacak. Bu iyi niyetle çalıştığı sürece sonuna kadar sırtımıza alır taşırız. Eline saÄŸlık, tebrik ediyorum baÅŸkanımı” dedi.
BaÅŸkan Uysal, ziyaretin anısına Bakan Özhaseki’ye çeÅŸitli hediyeler takdim etti. Özhaseki’nin Kdz.EreÄŸli Belediyesi ziyaretine AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk ÇaturoÄŸlu, Özcan Ulupınar, Ak Parti Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ve çok sayıda vatandaÅŸ da katıldı.

BAKAN ÖZHASEKÄ° EREÄžLÄ°’DE..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Selim Karaca

07 Kasım 2016 - 08:49

Durmak yok. Yoladevam

Yorum Yazın

Canlı Radyo