Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ABİ VE YEĞENİ İLE AYNI KADERİ YAŞADI..

ABÄ° VE YEÄžENÄ° Ä°LE AYNI KADERÄ° YAÅžADI..

Balık tutarken yaşamını yitiren kişi, 8 yıl önce hayatlarını kaybeden ağabeyi ve yeğeniyle aynı kaderi yaşadı.

Zonguldak Limanı’nda palamut avı için açılan balıkçılar, 54 yaşındaki Çetin Yanık’a ait "Çiço" adlı kayıkta kimsenin olmadığını fark etti. Balıkçılar, motoru çalışır durumdaki kayığın çevresinde arama yaparken, polis ve Sahil GüvenliÄŸe haber verdi. Arama yapıldığı sırada Ä°naÄŸzı Mahallesi açıklarında avlanan balıkçı teknesinin ağına bir erkek cesedi takıldı.

 Sahile getirilen cesedin Çetin Yanık’a ait olduÄŸu belirlendi. Yanık’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası Yanık’ın Türkiye TaÅŸkömürü Kurumundan emekli olduÄŸu ve 15 yıldır Ä°zmir’de yaÅŸadığı, balık mevsiminde memleketine geldiÄŸi öğrenildi.

Bu arada Yanık’ın aÄŸabeyi Hüseyin Metin Yanık (51) ile yeÄŸeni Nazım Mete Yanık’ın da (20), 10 Ocak 2008’de aynı kayıkla balık tutmak için denize açıldıktan sonra kaybolduÄŸu ortaya çıktı. Kayığın 4 gün sonra bulunduÄŸu, baba ve oÄŸlunun ise halen kayıp olduÄŸu belirtildi. Yanık’ın akrabası Adnan Ãœnal, Çetin Yanık’ın aÄŸabeyi ve yeÄŸeniyle aynı kaderi paylaÅŸtığını söyledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo