Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bakan Kurum: “Biz o eksiklikleri hemen gidereceğiz”

Bakan Kurum: “Biz o eksiklikleri hemen gidereceğiz”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Düzce’de incelemede yaptığı açıklamada, “biz o eksiklikleri hemen gidereceğiz” dedi.


Düzce’de meydana gelen sel felaketi sonrasında şehre gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, incelemelerde bulundu. Bakan Kurum 15 Temmuz Parkı'nda ki incelemeleri ardından açıklama yaparak eksikleri hemen gidereceklerini söyledi. Kurum, şunları kaydetti:
"Denizde de çöpler, arabalar hep oraya gitmiş. Buraya bir temizliği ile alakalı tekne falan ayarlayalım. Selden arabalar falan var, onları kurtaralım. Denizde ne varsa temizleyeceğiz. Biz buraları zaten valiliğimiz özel olarak ilgilenecekler. Hem o derenin ıslahını köprüleri acilen oraları yapalım. Vatandaşların ufak tefek sorunları var onlara yardımcı olalım. Biz o eksiklikleri hemen gidereceğiz. Valimizle vekillerimizle birlik içinde sırasıyla yapılacak inşallah. Yine iller bankasından bir kredi talebiniz olursa iller bankası genel müdürümüz burada onunla konuşabilirsiniz.”
Bakan vatandaşı dinledi 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Düzce’de selzedelerle de konuştu. Kurum yetkililere talimat vererek, “ablamızın kocası hastaymış. Hastaneye götürün. Birde buradaki evi ile alakalı yaşamaya başlarlar. İşletmeye elektriği en kısa süre içerisinde verin. Kocasını da hemen acile götürün. Bu konuyu hemen kaymakam bey ile takip edelim” diye konuştu. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo