13 o C Kdz. Ereğli

Bahçeşehir Koleji Ereğli Kampüsünü Tanıttı

Gündem 7 yıl 3 ay 23 gün 6 saat 11 dakika önce 2814

Haberi Paylaşın

Ereğli’de 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında hizmete girecek olan Bahçeşehir Okulları Ereğli Eğitim Kampüsü’nün tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.


Gülüç beldedeki Ereğli Büyük Anadolu Otelde düzenlenen tanıtım toplantısında saygı durusunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı söylendi. Bahçeşehir Okullarını anlatan tanıdım filmi, katılımcılar izletildi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, davet edildiği kürsüde yaptığı konuşmada, eğitim konusunun önemsenmesi gerektiğini belirterek, “bunu önemsiyoruz çünkü eğitim çok önemlidir. Eğitim olmadan hiçbir şey olmaz. Ereğli, Zonguldak ve Türk halkı, eğitimin en iyisini hak ediyor” dedi.

“GELECEĞİN EĞİTİMİNİ BUGÜN UYGULAYACAĞIZ”
Bahçeşehir Okulları Ereğli Eğitim Kampüsü Kurucusu Oğuz Karahan da, Bahçeşir ailesine dahil olmaktan dolayı gururlu olduklarını söyledi. Yılardır eğitim çalışmaları içinde yer aldığını, ülkeye yapılacak en büyük katkının ise üretmek olduğunu anladığını belirten Karahan, şöyle dedi:
“Yaptığım bu yatırımda, yüreğim heyecanla doluyor. Karadeniz Ereğli, Türkiye’ye katkı sağlayacak bir yatırım, geleceğimizi emanet edeceğimiz pırıl pırıl gençler yetiştirecek. Bu gençler, Bahçeşehir okulları gibi 23 yılık eğitim tecrübesine sahip, Türkiye’nin en büyük ve güçlü kurumu çatısı altında yapmak, bizi daha da heyecanlandırmaktadır. Türkiye’de, eğitim öncülüğünü yürüten Bahçeşehir okullarında, Karadeniz Ereğli Kampüsü olarak, geleceğin eğitimini bugün uygulayacağız."

TOPLAM 52 DERSLİK
Kurumun Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar ise velilere seslenerek, 4 yaşında anaokulu eğitimleri başlanacak çocukların, 24 yaşında bitecek üniversite eğitimi dönemine kadar eğitimlerine talip olduklarını söyledi. Boyar, 11 bin metre kare alana kurulacak 52 derslik Ereğli Kampüsü’nün 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında hizmete gireceğini, sözlerine ekledi.
Kurumun Pazarlama Direktörü Senem Dinçer de bilim, teknoloji, matematik, mühendislik ve sanat dallarının birleşimi anlamına gelen S.T.E.M+A eğitim sistemini uyguladıklarını, öğrencileri, geleceğe en ii şekilde hazırladıklarını anlattı. Soru ve cevap şeklinde süren toplantıda, kurumu tanıcı broşürlerin dağıtımı ile son buldu.

Bahçeşehir Koleji Ereğli Kampüsünü Tanıttı

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 13 saat 6 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 14 saat 18 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 8 saat 23 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 7 saat 57 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 5 saat 36 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 2 saat 12 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 12 saat 40 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
6 saat 47 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 6 saat 28 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !