Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BABA VE OĞLU İÇİN HELALLİK ALINDI

BABA VE OĞLU İÇİN HELALLİK ALINDI

BABA VE OĞLU İÇİN HELALLİK ALINDI


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde yaÅŸamını yitiren Özgür Çeçen ile oÄŸlunun kaybına dayanamayıp aynı gün hayata gözlerini yuman baba Necati Çeçen için evlerinin önünde helallik alındı.
Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 15 yıldır bağırsak kanseri ile mücadele eden 44 yaşındaki Özgür Çeçen, tedavi gördüğü hastanede dün akÅŸam saatlerde hayatını kaybetti. Aynı gün aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan babası Necati Çeçen’de kaldırıldığı yoÄŸun bakımda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Cenazeleri Gülüç beldesinde ki evlerinin önüne getirilen baba oÄŸul için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, dua edildi. Alınan helalliÄŸin ardından iki cenaze son yolculukları için EreÄŸli’ ye baÄŸlı Üçköy köyüne gönderildi.
BABANIN HABERÄ° YOKMUÅž!
Öte yandan gazetecilere konuÅŸan Özgür Çeçen’in kayınpederi ÇaÄŸlar Özcan, damadının uzun yıllar kanser hastalığı ile mücadele ettiÄŸini, dünürü Necati Çeçen’in ise oÄŸlunun öldüğünden habersiz olduÄŸunu; aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiÄŸini söyledi.
DiÄŸer yandan 2 erkek bir kız çocuÄŸu olan baba Necati Çeçen’in diÄŸer oÄŸlu Nazım Çeçen’in de 14 Ekim 1999 yılında yine kanser hastalığı yüzünden hayatını kaybettiÄŸi öğrenildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
kızgın2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Bahri Kerem Korkut

27 Eylül 2019 - 19:33

T_T Allah Rahmet eylesin

Ali Özcan

26 Eylül 2019 - 12:46

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsu

Yorum Yazın

Canlı Radyo