Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AYNI AİLEDEN 7 KİŞİ YARALANDI!!!

AYNI AİLEDEN 7 KİŞİ YARALANDI!!!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında...


Oğlu olay yerine geldi, “ağlama baba siz iyisiniz demi? Araba önemli değil” diyerek teselli etti.

 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden ikisi çocuk yedi kişi yaralandı.
Kaza 15.00 sularında Gülüç Beldesi Çengel Burnu Mahallesi Tersaneler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Alaplı istikametine seyir halinde olan İrfan T. (34) idaresindeki 67 AAY 184 plakalı beton mikseri, Mustafa Y’nin (54) kullandığı 67 SF 100 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden Mustafa Y, refüjde bulunan ağaçlara çarparak durabildi.
Kazada Sürücü Mustafa Y.(54) ve araçta yolcu olarak bulunan Lütfiye Y. (77), Kevser Y. (52), Şerife Y. (22), Yeşim Y. (27) İ. Y. (4) , H. Y. (3) yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri çıkartıldı.

OĞLU TESELLİ ETTİ
Kazayı duyarak olay yerine gelen Mustafa Y’nin oğlu, ağlayan babasına ‘Tamam. Ağlama bir şey yok. Sen iyi misin? Sen moralini bozma tamam mı?’ diyerek teselli etti. Yaralanan ve kazanın şokunu atlatamayan sürücü Mustafa Y, sağlık ekiplerine, “Kim yaralı anlamadım ki ben.  Anlayamadım. Direksiyonu aniden kırdı herhalde” dedi.
Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Devlet ve özel hastanelere kaldırıldı. Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile olay yerinde kaldırıldı.
Özel hastaneye kaldırılan yaralıların beyin kanaması riski ile müşahede altında tutuldukları, Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
kızgın3
gülücük2
üzgün2
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo