Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AVRUPA 3.SÜ OLMUŞLARDI!.

AVRUPA 3.SÜ OLMUŞLARDI!.

Genç Kızlar Zonguldak Futbol Şampiyonası sona erdi. Kadrosunda sayısız Milli futbolcu bulunduran Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, finalde karşılaştığı Zübeyde Hanım MTAL’yi 6-0 farklı yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Ereğli ekibi, Türkiye Şampiyonası’na yarı finalden katılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Liseler arası Genç Kızlar Futbol İl Şampiyonası, dün Ereğli Beyçayırı Sahası’nda oynanan final maçıyla sona erdi.

Geçen yılın Türkiye Şampiyonu ve Avrupa 3’üncüsü Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi ile Zübeyde Hanım Mesleki Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçı, Merkez Anadolu Lisesi’nin üstünlüğüyle geçildi. Geçen yılın şampiyon takımı, 90 dakikaya 6 gol sığdırarak mutlu sona ulaştı.

Kupayı Havaya Kaldırdılar

Bu galibiyet üzerine Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, 2016-17 sezonu şampiyonu unvanını kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, final maçının ardından kupa töreni düzenledi. Törende, şampiyon Merkez Anadolu Lisesi’ne kupasını, Ereğli Belediyespor Kadın futbol takımı antrenörü Necat Bakan verdi. Şampiyon Ereğli, geçen sezon Türkiye Şampiyonu olduğu için Türkiye Şampiyonası’nda yarı finalden katılacak.

Arka Arkaya Şampiyonluk Sevinci

Bu sezonun Zonguldak şampiyonu, geçen sezona damgasını vurmuştu. Beden Eğitimi Öğretmenleri Hakan Topal ve Erkan Kılıçarslan idaresindeki Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, geçen yıl Zonguldak ve Türkiye şampiyonluklarından sonra Fransa’da katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda 3’üncü olarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Ereğli ekibi, bu başarısını bu yıl da tekrarlayıp Mayıs ayı sonunda Çek Cumhuriyeti’nde yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılmayı hedefliyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Eğitimci eğitimci

29 Aralık 2016 - 11:27

Beden eğitimi öğretmenlerimizi kutlarım. Bu sene de ülkemizi Türkiye şampiyonu olarak en iyi şekilde tamsil etme başarısı göstereceklerinden Eminim. Öğretmenlerimizin öğrencileri için yaptıkları küçücük ilçe de çok büyük iş, öğrencilerimizi kutlarım onlarda özverili çalışmalarından dolayı

Yorum Yazın

Canlı Radyo