Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AVAR GELİYOR

AVAR GELİYOR

Karadeniz Ereğli’ye yazar Banu Avar’ın gelerek konferans vereceği bildirildi.


Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan ve Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Mehmet Taştan, Ereğli FM’i tebrik ettiler. Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, yazar Banu Avar’ın ilçeye geleceğini söyledi. ADD işbirliği ile düzenlenen etkinliğin Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz Ereğli Şubesi ev sahipliğinde gerçekleşeceğini belirten Arslan, şöyle dedi:
“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ BİR ARAYA GELMESİ LAZIM”
“Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz Ereğli Şubesi ev sahipliğinde Yazar Banu Avar şehrimize gelecek. Avar, Alevi Kültür Dernekleri Cem Evi Konferans Salonu’nda ‘Dünya Düzeni’ konulu konferans verecek. Sayın Avar, kitaplarını imzalayacak.
Bu etkinliği ADD ve Alevi Kültür Derneği olarak gerçekleştireceğiz. Ereğli’de, sivil toplum kuruluşlarının artık bir araya gelmesi gerekiyor. Birlikte projeler yapsın, bazı güzellikleri birlikte yaşasın ve Ereğli için güzel şeylere imza atsınlar. Temennimiz bu yöndedir. Başkan Mehmet Taştan, hep omuz omuza olduğumuz bir dostumuzdur. Biz onların yanında, onlar bizim yanımızdadır.”
Arslan ayrıca, Atatürkçü Düşünde Derneği şubesi olarak 8 Nisan Pazar günü ‘burs fonumuza’ katkı amaçlı “Bahar Kahvaltısı” tertip edeceklerini sözlerine ekledi.
Mehmet Taştan ise 15.00 ile 17.00 arası Ereğli Cem Evi’nde düzenlenen konferansa, bölge halkını davet ettiğini söyledi.

                            KURULUŞ YILIMIZI KUTLADILAR        
Öte yandan, 24’ncü kuruluş yıl dönümünü yaşayan Ereğli FM’i tebrik eden Taştan ve Arslan,  yönetim kurulu ve kurum çalışanlarını tebrik ettiler. İkili, 91.7 Ereğli FM’in gerek radyo yayıncılığı gerekse habercilik anlayış ve faaliyetleri ile ön sıralarda olduğunu belirttiler.   

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo