Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’ARTIK SIK SIK YAPACAĞIZ’

’ARTIK SIK SIK YAPACAÄžIZ’

Alaplı’da, itfaiye müdürlüğünce yangın tatbikatı yapıldı.

 Alaplı spor sahasındaki tatbikatta yakılan boÅŸ konteyner, olay yerine çaÄŸrılan itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

Alaplı İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, itfaiye personeline daha fazla yangın eğitimi vermek için tatbikat düzenlediklerini söyledi.

YoÄŸun duman ve ateÅŸi gören vatandaÅŸların 110 Ä°tfaiye Hattı’na ihbarda bulunduÄŸunu ifade eden TaÅŸkın, şöyle konuÅŸtu: 

"Alaplı Ä°tfaiye Müdürlüğü olarak personelimize günlük eÄŸitimlerin yanında gerçeÄŸi aratmayan uygulamalı eÄŸitimler de veriyoruz. Yangın eÄŸitimleri yapmak için boÅŸ bir konteyner temin ettik. Bu konteynerde her türlü yangın ve kurtarma eÄŸitimleri yapacağız. Bunun ilkini de baÅŸarılı bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirdik. Ekiplerimiz olay yerine en kısa sürede ulaÅŸarak yangına müdahale ederek söndürdüler. Ä°lk defa böyle bir uygulama yaptık. Bu tür uygulamalı eÄŸitimleri artık sık, sık yapacağız. Tabi bu tür uygulamalarda bazı ilginç olaylar da oluyor. Konteyner yakıldığında yoÄŸun duman ve ateÅŸ olmuÅŸtu. Çevre binalarda duman ve ateÅŸi gören vatandaÅŸların yangını gerçek sanarak 110 Ä°tfaiye Hattı’na yoÄŸun ÅŸekilde ihbarda bulunmaları vatandaÅŸlarımızın da ne kadar duyarlı olduÄŸunu gösteriyor."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo