Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Arılar tarafından yazılan Allah yazısı görenleri şaşırtıyor

Arılar tarafından yazılan Allah yazısı görenleri şaşırtıyor

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, bal arılarının “Allah” kelimesinin Arapça yazılmış haline adeta birebir benzeyen mum ÅŸekli yapması ÅŸaÅŸkınlık yarattı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Alioğlu köyünde yaşayan Muhtar Önder Koçak, gazetecilere açıklamasında evininin bahçesinde bulunan arı kovanlarını temizlediği sırada bir kovanın içinde arılar tarafından işlenen Allah yazısı gördüğünü söyledi. Şaşkınlığının geçmesinin ardından kovanı temizleyerek evine götürdüğünü, keseceği kovanı çerçeve yaparak işyerine asacağını anlatan Koçak, şöyle dedi:
“AlioÄŸlu Köyü muhtarıyım. MesleÄŸim marangozluk ama hobi olarak evimin bahçesinde arı bakıyorum. Arı kovanlarında yazlık bakımlarını yaptığım sırada bir kovanda arılar tarafından iÅŸlenmiÅŸ Allah yazsını görünce çok ÅŸaşırdım. Temizledikten sonra komÅŸulara gösterdim onlarda Allah yazdığını bazıları ise Allah yazdığını ve minareli camiye benzettiklerini söylediler. Ä°ÅŸ yerime getirdim. Kovanı keserek herkes görsün diye çevrece yapıp iÅŸ yerimin duvarına asacağım.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo