Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ARAMIZA HOŞGELDİN MELİNDA!.

ARAMIZA HOÅžGELDÄ°N MELÄ°NDA!.

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinde, EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları personeli Fizel Kapan ile Melda BakırtaÅŸ Kapan’ın ‘biricikleri’ Melinda dünyaya gözlerini açtı.


Bugün sabah saatlerinde, ilçedeki Özel EreÄŸli Anadolu Hastanesi’ne yatışı yapılan Melda BakırtaÅŸ Kapan, Kadın Hastalıkları ve DoÄŸum Uzmanı Opr. Dr. Emin Damgacı’nın baÅŸarılı operasyonu ile dünyaya gelen minik Melinda, kendisini bekleyen akrabalarına “hoÅŸ bulduk” dedi.

Bir süre sonra özel odalarına alınan Melinda ile anne Kapan’ın saÄŸlık durumlarının oldukça iyi olduÄŸu gözlendi.

BABA FÄ°ZEL DUYGULANDI

EÅŸi Melda’nın saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸunu gördükten sonra bebeÄŸini kucağına alan baba Fizel Kapan’ın oldukça heyecanlı olduÄŸu ve duygulu anlar yaÅŸadığı gözlerden kaçmadı. Bir ara Kapan’ın, göz yaÅŸlarına hakim olamadığı de dikkatlerden kaçmadı.

Ä°LK ’DEDELÄ°K’ HEYECANI!.

Bu arada, ilçedeki Foto Paris sahiplerinden ErdoÄŸan BakırtaÅŸ ile eÅŸi Reyhan BakırtaÅŸ ilk kez ’dede’ ve annane’ olmanın mutlu heyecanını yaÅŸadılar. Sevinç, ÅŸaÅŸkınlık, mutluluk, heyecanı aynı anda yaÅŸadıkları görülen ErdoÄŸan-Reyhan BakırtaÅŸ, gözlerini torunlarından ayıramadı.

Ä°KÄ°NCÄ° KEZ ’DEDE’, Ä°LK KEZ ’BABAANNE’!.

DiÄŸer yandan, ikinci kez dede olan Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan ile ’Babaanne’ olan Hakimiyet Yazı iÅŸleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan’ın, mutlulukları ise görülmeye deÄŸerdi.

MÃœDÃœR ELÇİ’DEN ZÄ°YARET

Özel EreÄŸli Anadolu Hastanesi Müdürü Åžahin Elçi de, doÄŸumdan kısa süre sonra gelerek anne Melda BakırtaÅŸ’a geçmiÅŸ olsun dileklerini sunarken, aile fertlerine de ’gözaydınlığı’ dileÄŸinde bulundu.

Her iki ailenin yakınlarının yalnız bırakmadığı mutluluk anı fotoğraf karelerine yansıdı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo