Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Araçlar buzda dans etti!

Araçlar buzda dans etti!

Araçlar buzda dans etti, sürücülerin imdadına diğer sürücüler yetişti


Zonguldak’ta dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından İstanbul istikameti karayolunda sabah saatlerinde buzlanma meydana geldi. Araçlar yollarda kalırken, karayolunda ise uzun kuyruklar oluştu. 
Zonguldak'ın yüksek kesimlerine dün akşam saatlerinden itibaren etkisini sürdüren ve bu sabah saatlerinde etkisini yitiren kar yağışının ardından karayollarında buzlanma meydana geldi. Zonguldak-İstanbul karayolu Terziler köyü istikametindeki rampada buzlanma dolayısıyla araçlar yollarda mahsur kaldı. 
Yük taşıyan tırların yolda kalması nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapanırken, Zonguldak istikametinden gelen araçlar da uzun kuyruklar oluşturdu. Yaklaşık bir kilometrelik kuyruğun ardından vatandaşlar tuzlama çalışması için karayolları ekiplerini bekledi. Trafik polisleri de kış lastiği de bulunmadığı için yolda patinaj çeken araçları iterek yolun açılmasını sağladı. Bazı araçlar buzlu yolda kayarak durabildi. Yolda kalan tır sürücüleri otomobillerin sürücülerine yardım etti. 
Yaklaşık yarım saatlik bekleyişin ardından karayolları ekipleri bölgeye gelerek tuzlama çalışmasına başladı. Yolun açılmasının ardından sürücüler yollarına devam etti. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo