12 o C Kdz. Ereğli

Araç parklarıyla ilgili uygulama yaptı

Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, kent merkezindeki usulsüz araç parkları ve kaldırım işgallerine dikkat çekmek amacıyla 63 polis memuruyla birlikte uygulama yaptı.

Asayiş 6 yıl 2 ay 21 gün 6 saat 26 dakika önce 871

Haberi Paylaşın

Turanlı, uygulama sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, “ülkemizin içerisinde bulunduğu durum bizim ihtiyacımız olan konsept güvenlik konsepti. Bu kadar polisi bu işe ayırmaya müsait değil. Devlet güvenliğine lazım olan trafiğe haramdır” dedi.
Hassas bir dönemden geçildiğini aktaran Turanlı, şunları kaydetti:
“Milletin gerekiyorsa keyfi olarak işgal ettiği, keyfi olarak trafiği tıkadığı yolları temizlemekle meşgul olacağız. Bu şehirdeki insanımız güzel insanlar şerefli, haysiyetli, vatanperver insanlar. İçinde bulunduğumuz bu hassas dönemde memleketimizin güneyini ateşin kavurduğu bir dönemde çok basit bir şekilde basit bir uyarıyla, yıllardır almış oldukları bir eğitimin gereği yolları işgal etmeme noktasında bildikleri şeyi özellikle uygulamayarak bizleri meşgul ediyorlar. Ben de kimseyi üzmek istemiyorum. Gerekiyorsa ihtiyaçsa, bu şehirde derdimiz trafikse, bu şehirde derdimiz bizden kaynaklanıyorsa, kamudan kaynaklanıyorsa, kamunun görevlileri, polisinden, jandarmasından kaynaklanıyorsa biz gerektiğinde 63 polisimiz, 10 jandarmamız ile sahaya ineriz bu işgallere son veririz. Bu bir terör olmaktan çıksın. Herkes bildiği ettiği çok basit kuralları uygulayarak ana cadde üzerinde park yapmayarak, keyfi davranmayarak eşyalarını geceleri indirerek bu şehre bize katkı sağlasın istiyoruz. Bu bir farkındalık eylemidir. Bu bir toplum destekli projedir. Toplum Destekli polisimizin ürettiği herkesin yapmış olduğu bir farkındalık eyleminin polisçesidir.”
Turanlı ve beraberindekiler daha sonra taksi duraklarında incelemelerde bulundu.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 12 saat 37 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
22 saat 49 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 10 saat 50 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 7 saat 17 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
7 gün 1 saat 43 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 6 saat 18 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 12 saat 11 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 1 saat 25 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 20 saat 55 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 9 saat 44 dakika önce KAZA ; 2 YARALI