Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Annesine istediği ev alınıyor

Annesine istediği ev alınıyor

Suriye’nin Afrin bölgesinde düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda ÅŸehit olan Piyade Astsubay Kıdemli ÇavuÅŸ Ömer Bilal Akpınar’ın vasiyetinde yer alan ‘Anneme o istediÄŸi evi alsınlar’ sözü yerine getiriliyor.


AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Åžahin, bir iÅŸ adamının Åžehit Ömer Bilal Akpınar’ın vasiyetindeki annesine istediÄŸi evi Safranbolu’dan hemen almak için kendisini aradığını söyleyerek ÅŸunları kaydetti:
“Bir iÅŸ adamı herkes gibi basından ÅŸehidimizin vasiyetini okumuÅŸ ve beni telefonla arayarak söz konusu evi ÅŸehidin ailesine almak istediÄŸini söyledi. Ben de ÅŸehidin babası Ä°smail Bey ile temasa geçtim ve olurlarını aldım. Ä°sminin gizli tutulmasını isteyen söz konusu iÅŸ adamımızı aradım, Türk Kızılayı aracılığı ile Safranbolu’dan evi almak istediÄŸini ifade etti. Safranbolu kaymakamımız da konuyu takip edecek. Åžehidimizin vasiyetinin yerine getirilmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Bir kez daha ÅŸehidimize rahmet ve minnet duygularımı ifade ediyor, ailesine ve milletimize baÅŸsaÄŸlığı diliyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün6
gülücük1
hayran1
şaşkın1
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo