Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Araç parklarıyla ilgili uygulama yaptı

Araç parklarıyla ilgili uygulama yaptı

Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, kent merkezindeki usulsüz araç parkları ve kaldırım işgallerine dikkat çekmek amacıyla 63 polis memuruyla birlikte uygulama yaptı.


Turanlı, uygulama sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, “ülkemizin içerisinde bulunduÄŸu durum bizim ihtiyacımız olan konsept güvenlik konsepti. Bu kadar polisi bu iÅŸe ayırmaya müsait deÄŸil. Devlet güvenliÄŸine lazım olan trafiÄŸe haramdır” dedi. 
Hassas bir dönemden geçildiğini aktaran Turanlı, şunları kaydetti:
“Milletin gerekiyorsa keyfi olarak iÅŸgal ettiÄŸi, keyfi olarak trafiÄŸi tıkadığı yolları temizlemekle meÅŸgul olacağız. Bu ÅŸehirdeki insanımız güzel insanlar ÅŸerefli, haysiyetli, vatanperver insanlar. İçinde bulunduÄŸumuz bu hassas dönemde memleketimizin güneyini ateÅŸin kavurduÄŸu bir dönemde çok basit bir ÅŸekilde basit bir uyarıyla, yıllardır almış oldukları bir eÄŸitimin gereÄŸi yolları iÅŸgal etmeme noktasında bildikleri ÅŸeyi özellikle uygulamayarak bizleri meÅŸgul ediyorlar. Ben de kimseyi üzmek istemiyorum. Gerekiyorsa ihtiyaçsa, bu ÅŸehirde derdimiz trafikse, bu ÅŸehirde derdimiz bizden kaynaklanıyorsa, kamudan kaynaklanıyorsa, kamunun görevlileri, polisinden, jandarmasından kaynaklanıyorsa biz gerektiÄŸinde 63 polisimiz, 10 jandarmamız ile sahaya ineriz bu iÅŸgallere son veririz. Bu bir terör olmaktan çıksın. Herkes bildiÄŸi ettiÄŸi çok basit kuralları uygulayarak ana cadde üzerinde park yapmayarak, keyfi davranmayarak eÅŸyalarını geceleri indirerek bu ÅŸehre bize katkı saÄŸlasın istiyoruz. Bu bir farkındalık eylemidir. Bu bir toplum destekli projedir. Toplum Destekli polisimizin ürettiÄŸi herkesin yapmış olduÄŸu bir farkındalık eyleminin polisçesidir.”
Turanlı ve beraberindekiler daha sonra taksi duraklarında incelemelerde bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo