Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANKARA’DAYDILAR!..

ANKARA’DAYDILAR!..

EreÄŸli’de yayınlanan Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan ile Ä°ÅŸ’te Haber Hayat Sahibi DoÄŸan Gönüllü, Ankara’da bazı ziyaretlerde bulundular.

Gazeteciler Kapan ile Gönüllü, Türk Metal 15 OlaÄŸan Genel Kurulu’nda Genel BaÅŸkan Yardımcılığı’na seçilen Yusuf Ziya OdabaÅŸ’ı ziyaret ederek, görevinde baÅŸarı dileÄŸinde bulundular.

Gazetecilerin kutladığı, OdabaÅŸ’ın da, ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirdiÄŸi ziyarette, EreÄŸli ve genel konular üzerinde görüş alış veriÅŸinde bulunuldu.

TBMM’YE GÄ°TTÄ°LER

Kapan ve Gönüllü daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) geçerek, burada CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ ile bir araya geldi. Konuklarını makamında kabul eden DemirtaÅŸ, karşılıklı sohbet ederek, gerek ülke, gerekse bölgesel geliÅŸmeler hakkında görüş alışveriÅŸinde bulundu.

Gönüllü ve Kapan, Demirtaş ile birlikte yenilen öğle yemeği ardından ziyaret ettikleri MHP Milletvekili Zeki Çakan ile ise uzun süre sohbet ettiler.

Çakan, gazetecilere, geçtiÄŸimiz günlerde Meclis’e verdiÄŸi önerge hakkında detaylı bilgi aktarırken, Zonguldak genelini kapsayan ve içeriÄŸinde ekonomik, sosyal, kültürel ve eÄŸitim sorunlarını içeren böyle bir önergenin TBMM’ye ilk kez verildiÄŸini hatırlattı.

Çakan, bölgesel çıkarlarda Zonguldak milletvekilleri ile her zaman ortak hareket etmeye hazır olduğunu da yineledi.

ÇATUROĞLU, ÖZBAKIR VE TURPCU YOKTU!

Bu arada Gazeteciler Fikri Kapan ile DoÄŸan Gönüllü’nün ziyaret edeceÄŸi CHP Milletvekili Åžerafettin Turpcu, Ä°stanbul’da bir yakının cenazesine katılmak üzere acelen Ankara’dan ayrıldığını bildirdi.

Gazetecileri ağırlayamamaktan üzüntü duyduÄŸunu telefonla aktaran Turpcu, “ani geliÅŸen talihsiz olay nedeniyle sizlerle bir araya gelemedim. Ancak en kısa sürede bekliyorum” dedi.

Kapan ile Gönüllü ise TBMM’de kendilerine her konuda yardımcı olan Turpcu’nun Danışmanı Eren Adik’i ziyaret ederek, sohbeti ihmal etmedi.

Özbakır ve Çaturoğlu ise daha önceden yapılan görüşmeye ilişkin, Ankara dışında oldukları için gazetecilerle bir araya gelemedi.

DÖNÜŞ YOLU, ERDOĞAN

Fikri Kapan ile DoÄŸan Gönüllü, EreÄŸli’ye dönüşleri öncesi telefon ile görüştükleri eski AK Parti Milletvekili Fazlı ErdoÄŸan’ı ziyaret etmek istediklerini bildirdiler. ErdoÄŸan da gazetecileri yönetim kurulu baÅŸkanlığını yürüttüğü ÇEPAÅž’da ağırlayarak, bir süre sohbet ettiler.

Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan ile Ä°ÅŸ’te Haber Hayat Sahibi DoÄŸan Gönüllü, Ankara’da gerçekleÅŸtirdikleri ziyaretlerin son derece verimli geçtiÄŸine dikkat çekerken, detayları ise ileriki günlerde yazacaklarını bildirdiler.

 

 

kaynak: http://www.ereglihakimiyet.com

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo