Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANIT ÖNÜNDE TEPKİ EYLEMİ

ANIT ÖNÜNDE TEPKİ EYLEMİ


Hakkari’de meydana gelen terör saldırısının ardından aralarında MHP, BBP, Saadet Partisi İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların bulunduğu kalabalık topluluk Atatürk Anıtı önünde toplandı. 

 

Anıt önüne açılan dev Türk Bayrağı etrafında toplanan vatandaşlar artan terör saldırılarına tepki gösterdi. Grup adına açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, vatan ve milletini seven herkesin yürekleri yandığını belirterek, "Ülkemizde bir senaryo uygulanıyor. Bu akşam Hakkari Dağlıca ilçesinde sayıları bile saklanılan bize ulaşılan bilgiler doğrultusunda 20’nin üzerinde içerisinde Albay olmak üzere erbaş ve er kardeşimiz şehadete ulaşmış, şehit olmuştur.

Biz bunu siyaset yapacak insanlar değiliz. Bu akşam vatanını milletini bayrağını seven insanlar olarak buradayız. Artık Ereğli değil bütün milletimizi, vatanımızı, Türkiye’yi bu olaylara karşı ayağa kalkmaya çağırıyoruz. " dedi.

Anıt önünde okunan Kuran’ı Kerim ve yapılan duanın ardından kalabalık, "Kahrolsun PKK", "şehitler ölmez vatan bölünmez", "susma sustukça sana sıra gelecek", "Vatan sana canım feda" sloganları atarak olaysız şekilde dağıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo