Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AMATÖR ELEKTRİKÇİNİN HAZİN SONU!

AMATÖR ELEKTRİKÇİNİN HAZİN SONU!

Elektrik direğinden düşüp hayatını kaybetti


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde bir kiÅŸi, kına eÄŸlencesi için aydınlatma yapmak amacıyla çıktığı elektrik direÄŸine düşüp hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Artıklar köyünde ‘amatör olarak’ elektrik iÅŸleri yapan 4 çocuk babası Ali TürkoÄŸlu (52), elektrik direÄŸine çıktığı sırada akıma kapıldı. Yaklaşık 4 metreden yere düşen talihsiz adam ağır yaralandı. KomÅŸuları, TürkoÄŸlu için 112 SaÄŸlık görevlilerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri yaptıkları kontrollerde talihsiz adamın hayatını kaybettiÄŸini belirledi. Ali TürkoÄŸlu’nun cansız bedeni savcılık ve jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ormanlı Belediyesi cenaze nakil aracı ile otopsi için Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Ali TürkoÄŸlu’nun vefatı nedeniyle akÅŸam yapılacak kına eÄŸlencesi iptal edilirken, savcılık olayla ilgili olarak soruÅŸturma baÅŸlattı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün6
şaşkın1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mustafa Yıldız

08 Temmuz 2019 - 22:27

Üç kuruş para için canından oldu. Direkten elektrik almak sadece bedaşın yetkisinde. Birde kaçak elektrik bağlamaktan hakkında suç duyurusunda bulunacak

Yorum Yazın

Canlı Radyo