Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜRK YILDIZLARI, EREĞLİ’DE!.

TÃœRK YILDIZLARI, EREÄžLÄ°’DE!.

27-28-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleÅŸtirilecek olan Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Åženlikleri kapsamında Karadeniz EreÄŸli’de gösteri uçuÅŸu yapacak olan Türk Yıldızları ekibi, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Türk Yıldızları Tim Lideri Yüzbaşı Osman Yığcı, Basın ve Halkla Ä°liÅŸkiler Subayı ÃœsteÄŸmen Selim Åžensoy ve Basın ve Planlamadan Sorumlu Komutan Kıdemli BaşçavuÅŸ Celal Erdemir, ilçedeki uçuÅŸun detaylarına iliÅŸkin BaÅŸkan Uysal’a ilgili bilgi verdi.

EreÄŸli sahilinde 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 15.00’te baÅŸlayacak olan gösteriyi izleyecekler için toplanma alanı, Amfi Tiyatro ve Sarıkamış Anıtı civarı olarak belirlendi.

Gökyüzündeki Milli Takımımız olarak bilinen Türk yıldızlarıyla gurur duyduklarını ifade eden BaÅŸkan Uysal, sadece EreÄŸli’yi deÄŸil tüm bölge halkını gösteriye davet ederken, gösteri uçuÅŸu ile ilgili hazırlıklarımız sürüyor. Bu görsel şölenin daha da renklenmesi adına hazırladığımız 25 bin Türk bayrağı gösteri öncesi halkımıza dağıtılacak” dedi.

Türk Yıldızları Tim Lideri Yüzbaşı Osman Yığcı’da, 7 jet uçağının gösteri yapacağını vurgulayarak bu heyecanı EreÄŸli halkı ile paylaÅŸacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo