Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALİHAN BÜYÜLEDİ!.

ALÄ°HAN BÃœYÃœLEDÄ°!.

Kerem AkbaÅŸ’ın Müzik Direktörlüğünü yaptığı Grup Fasl-ı Åžahane’nin ÅŸarkılar türküler ve güncel eserlerden oluÅŸan konseri AKM’de gerçekleÅŸti. Tamamen dolu salonda, 5. Ä°stanbul Klarnet Festivali’nde birincilik ödülünü kazanan EreÄŸli’li genç yetenek Alihan Sarı da klarnetiyle doyumsuz bir dinleti sundu.

Geceye katılan Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, gecede emeÄŸi geçen herkesi kutlarken, “EreÄŸli’mizde yetiÅŸen böylesi deÄŸerleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teÅŸekkür ediyorum.Bu akÅŸam içimizden nice deÄŸerler çıktığını bir kez daha gözlemlerdik.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
murat sucu

12 Ocak 2016 - 14:12

Salon dolu muydu?Ben de oradaydım yarısı ancak doluydu.Konserde emeği geçen herkese teşekkür ederim,lakin haber yaparken yanlı değil objektif haber yapılırsa daha dürüstçe olur kanısındayım.

Kerem AkbaÅŸ

12 Ocak 2016 - 13:28

Gecemizi onurlandıran başta Kdz Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Uysal, Kültür İşleri Müdürümüz Tayfun Özcan'a ve bizleri beğenileriyle taçlandıran Saygıdeğer Ereğli halkına şükran ve saygılarımızı arz ediyoruz. Kerem Akbaş Grup Fasl-ı Şahane

Yorum Yazın

Canlı Radyo