Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bahçeşehir Koleji Ereğli Kampüsünü Tanıttı

Bahçeşehir Koleji Ereğli Kampüsünü Tanıttı

EreÄŸli’de 2017-2018 eÄŸitim ve öğretim yılında hizmete girecek olan BahçeÅŸehir Okulları EreÄŸli EÄŸitim Kampüsü’nün tanıtım toplantısı gerçekleÅŸtirildi.


Gülüç beldedeki Ereğli Büyük Anadolu Otelde düzenlenen tanıtım toplantısında saygı durusunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı söylendi. Bahçeşehir Okullarını anlatan tanıdım filmi, katılımcılar izletildi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, davet edildiÄŸi kürsüde yaptığı konuÅŸmada, eÄŸitim konusunun önemsenmesi gerektiÄŸini belirterek, “bunu önemsiyoruz çünkü eÄŸitim çok önemlidir. EÄŸitim olmadan hiçbir ÅŸey olmaz. EreÄŸli, Zonguldak ve Türk halkı, eÄŸitimin en iyisini hak ediyor” dedi.

“GELECEĞİN EĞİTÄ°MÄ°NÄ° BUGÃœN UYGULAYACAÄžIZ”  
Bahçeşehir Okulları Ereğli Eğitim Kampüsü Kurucusu Oğuz Karahan da, Bahçeşir ailesine dahil olmaktan dolayı gururlu olduklarını söyledi. Yılardır eğitim çalışmaları içinde yer aldığını, ülkeye yapılacak en büyük katkının ise üretmek olduğunu anladığını belirten Karahan, şöyle dedi:
“Yaptığım bu yatırımda, yüreÄŸim heyecanla doluyor. Karadeniz EreÄŸli, Türkiye’ye katkı saÄŸlayacak bir yatırım, geleceÄŸimizi emanet edeceÄŸimiz pırıl pırıl gençler yetiÅŸtirecek. Bu gençler, BahçeÅŸehir okulları gibi 23 yılık eÄŸitim tecrübesine sahip, Türkiye’nin en büyük ve güçlü kurumu çatısı altında yapmak, bizi daha da heyecanlandırmaktadır. Türkiye’de, eÄŸitim öncülüğünü yürüten BahçeÅŸehir okullarında, Karadeniz EreÄŸli Kampüsü olarak, geleceÄŸin eÄŸitimini bugün uygulayacağız."

TOPLAM 52 DERSLÄ°K
Kurumun Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü SavaÅŸ Boyar ise velilere seslenerek, 4 yaşında anaokulu eÄŸitimleri baÅŸlanacak çocukların, 24 yaşında bitecek üniversite eÄŸitimi dönemine kadar eÄŸitimlerine talip olduklarını söyledi. Boyar, 11 bin metre kare alana kurulacak 52 derslik EreÄŸli Kampüsü’nün 2017-2018 eÄŸitim ve öğretim yılında hizmete gireceÄŸini, sözlerine ekledi.
Kurumun Pazarlama Direktörü Senem Dinçer de bilim, teknoloji, matematik, mühendislik ve sanat dallarının birleşimi anlamına gelen S.T.E.M+A eğitim sistemini uyguladıklarını, öğrencileri, geleceğe en ii şekilde hazırladıklarını anlattı. Soru ve cevap şeklinde süren toplantıda, kurumu tanıcı broşürlerin dağıtımı ile son buldu.

 

Bahçeşehir Koleji Ereğli Kampüsünü Tanıttı

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo