Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALAPLI’DA ‘15 TEMMUZ’

ALAPLI’DA ‘15 TEMMUZ’

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü anımsatarak, egemenliÄŸin kayıtsız ve ÅŸartsız millete ait olduÄŸunu hatırlattı.
Alaplı Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe kaymakamlığınca  “15 Temmuz Åžehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirildi.
Cuma namazı öncesi Alaplı Merkez Camisi’nde ÅŸehitler için mevlid-i ÅŸerif okutuldu. Namaz sonrası ise Alaplı Belediyesi, yaklaşık 1500 kiÅŸiye etli pilav ikramında bulundu. Alaplı Kaymakamı Saim EskioÄŸlu ve BaÅŸkan Tekin de, ikramın vatandaÅŸlara servis edilmesinde görevlilere yardımcı oldu.
Tekin, 15 Temmuz 2016’da yaÅŸanan hain darbe giriÅŸiminin yıldönümünde, demokrasi dışı bu giriÅŸimi bir kez daha nefretle kınadığını ifade ederek şöyle dedi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün de ifade ettiÄŸi gibi, ’egemenlik kayıtsız ÅŸartsız milletindir.’  Cumhuriyet ve demokrasi vazgeçilemez unsurumuzdur. Bu vesileyle 15 Temmuz’da hayatını kaybeden ÅŸehitlerimizi ve tüm ÅŸehitlerimizi bir kez daha rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo