13 o C Kdz. Ereğli

ALAPLI MYO’NUN GURUR TABLOSU!.

Gündem 7 yıl 11 ay 22 gün 16 saat 55 dakika önce 3565

Haberi Paylaşın

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Rıfkı Henden okul programlarında dereceyle bitiren öğrencilerle bir araya geldi.

BEÜ Alaplı Meslek Yükseokulunda okul birincisi Yapı Ressamlığı Bölümü öğrencisi Hilal Mutlu olurken, ikinciliği yine aynı bölümden Nazile Akbulut elde etti. Üçüncü ise Gemi İnşaat Bölümünden Mustafa Erçetin oldu.

Okulun dereceye giren ilk üç öğrencisinin yanında kendi okul programlarında derece elde eden öğrenciler de okulun gurur tablosu olurken, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Rıfkı Henden, okul birincisi Yapı Ressamlığı Bölümü öğrencisi Hilal Mutlu , ikincisi Nazile Akbulut , üçüncüsü Gemi İnşaat Bölümünden Mustafa Erçetin ve diğer okul programlarını dereceyle bitiren öğrencilerle bir araya geldi.

Okulun dereceye giren ilk üç öğrencisinin yanında kendi okul programlarında derece elde eden öğrenciler de okulun gurur tablosu olurken, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Rıfkı Henden okul programlarında dereceyle bitiren öğrencilerle bir araya geldi.

Okul toplantı salonunda dereceye giren öğrencileri ağırlayan Henden, toplantıda öğrencilerine görüş ve önerilerini dinledi.

Öğrencileri kutlayan Henden, başarılarının devamını diledi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 19 saat 9 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 10 saat 21 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 17 saat 22 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 14 saat 26 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 14 saat önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 8 saat 15 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 18 saat 43 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 12 saat 50 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
13 saat 49 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 16 saat 16 dakika önce KAZA ; 2 YARALI