Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALAPLI’DA ’SOKAK İFTARI’

ALAPLI’DA ’SOKAK Ä°FTARI’

Alaplı İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarında 2 bin kişi orucunu açtı.

Hükümet Caddesi’nde kurulan 1 kilometre uzunluÄŸundaki iftar sofrasında ezanın okunmasının ardından vatandaÅŸlar, dua ederek iftar yaptı.

Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, yaptığı açıklamada, Kadir Gecesi’nde sokak iftarlarını geleneksel hale getirerek daha geniÅŸ kapsamlı hale getireceklerini söyledi.

Bin 750 kiÅŸinin katılacağını düşünerek ona göre program yaptıklarını ifade eden Tekin, "Ama gördüğünüz gibi yaklaşık 2 bin civarında vatandaşımız iftar soframıza katıldı. Bazı vatandaÅŸlarımız yer bulamayarak geri dönmek zorunda kaldı. Belediye olarak bundan sonraki yıllarda Kadir Gecesi’nde vatandaÅŸlarımızla birlikte iftar açacağız. Birlikte iftar yapmanın Türk toplumunun kültüründe önemli bir yeri vardır. VatandaÅŸlarımızı aynı sofrada iftarında bir araya getirerek birlik beraberlik duygumuz da geliÅŸiyor. Ä°ftarımıza katılan tüm vatandaÅŸlarımıza teÅŸekkür ediyorum" diye konuÅŸtu.

İftar programına, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökan Demirtaş, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emre Balci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo