Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, REKTÖR ÖZER İLE BİR ARAYA GELDİ

UYSAL, REKTÖR ÖZER İLE BİR ARAYA GELDİ

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal,  Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Karadeniz EreÄŸli’de bulunan fakülteler ve meslek yüksekokulunun geliÅŸimi ile Ãœniversiteye tahsis edilen eski hastane arsa ve binaları hakkında görüş alışveriÅŸinde bulunulan ziyarette BaÅŸkan Uysal, Ãœniversitenin geliÅŸen kampüsleri ve artan öğrenci sayısıyla Karadeniz EreÄŸli’ye farklı dinamikler kazandırdığını vurguladı.

Rektör Özer’e Doruk ve Kepez Kampüslerinde gerçekleÅŸtirilen yatırımlar dolayısıyla teÅŸekkür eden BaÅŸkan Uysal, Bülent Ecevit Ãœniversitesine tahsis edilen alanda yapılacak yatırımlarda da her türlü desteÄŸi saÄŸlayacağını ifade etti.

BaÅŸkan Uysal’ın ziyaretinden mutluluk duyduÄŸunu belirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Karadeniz EreÄŸli’deki fakültelerinin ve meslek yüksekokulunun bölüm, program ve öğrenci sayılarını arttırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Ãœniversiteye yeni tahsis edilen alanda önemli projeler ve yatırımlar gerçekleÅŸtirileceÄŸini belirten Rektör Özer Uysal’a, Bülent Ecevit Ãœniversitesinin geliÅŸimi için verdiÄŸi desteklerden dolayı teÅŸekkür etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo