Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GELENEKSEL İFTAR

GELENEKSEL İFTAR

LÖSEV Zonguldak İl Temsilciliği tarafından geleneksel iftar programı gerçekleştirildi.


LÖSEV Zonguldak İl Temsilciliği tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı Mühendisler Derneği’nde gerçekleştirildi.

İftar yemeği sonrası konuşan ve sözlerine “Hep sıkıntılarımız var, kanser illeti ile mücadele ediyoruz” diyerek başlayan LÖSEV Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Atik,. Bu zorlu süreçte gönül dostlarımız yanımızda. LÖSEV’den desteğini esirgemeyen tüm kurum, kuruluşlara teşekkür ediyorum .Sizler adına çabamız her türlü zorluğa rağmen devam edecek.” dedi.

ATİK TEŞEKKÜR ETTİ

Tarkan Atik, katılımcılara teşekkür ederken iftar yemeğinin düzenlemesine destek veren Yeni Mahallespor Kulübü adına İlayda Alagöz ve Mühendisler Derneği adına da Başkan Bülent Pehlivan’a teşekkür plaketi takdim etti.

BERAY KONUŞTU, ALKIŞ TUFANI KOPTU !

İftar yemeğinde 2009 yılında dünyaya gelen ve 1 yaşında Lösemi teşhisi konan ve 5 yıl süren mücadeleyi kazanarak iyileşen Beray Başoğlu’da söz aldı. Beray Başoğlu’un  “1 yaşındayken bana Lösemi teşhisi kondu. 5 yıl mücadele ettim ve kazandmı. Bu zorlu süreçte LÖSEV hem ailem, hem destek kapısı oldu. Orada ki abilerle ablalarla oyun oynayarak büyüdüm ve iyileştim ve artık bende o ablalardan biriyim. Umutsuz ailelere umut olan LÖSEV ‘e teşekkür ediyor, herkesi Lösev’e destek olamaya çağırıyorum.” Sözleri uzun süre alkışlandı.

 

GELENEKSEL İFTAR

LÖSEV Zonguldak İl Temsilciliği tarafından geleneksel iftar programı gerçekleştirildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo