Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ DÜZCE’DE GÜLDÜ: 0-1

EREÄžLÄ° DÃœZCE’DE GÃœLDÃœ: 0-1

BAL Ligi 8.grup 9.hafta karşılaÅŸmasında Düzce Beyköy’e konuk olan Kdz.EreÄŸli Belediyespor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.51.dakikada Barış Yılmaz’ın penaltı golü ile 3 puana uzanan eflatun beyazlılar bu galibiyetle puanını 19’a çıkararak  lider Vefaspor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.Temsilcimiz hafta sonunda 20 puanlı lider Vefaspor’u konuk edecek.

Geçen hafta sahasında YeniçaÄŸaspor’u 4-0 maÄŸlup ederek zirve yarışını sürdüren Kdz. EreÄŸli Belediyespor, 9.haftada konuk olduÄŸu Düzce Beyköy’ü , 51.dakikada Barış Yılmaz’ın penaltıdan attığı golle 1-0 maÄŸlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Bu haftaya kadar sahasında hiç kaybetmeyen rakibine sezonun sahasındaki ilk yenilgisinin tattıran Kdz.EreÄŸli Belediyespor, bu galibiyetle puanını 19’a çıkardı.Eflatun beyazlılar haftaya 19 puanla lider giren Vefaspor’un Leventspor ile 0-0 berabere kalarak 2 puan yetirmesi ile rakibiyle arasındaki puan farkını da 1’e indirdi.

10.haftaya 19 puanla 2.sırada giren Kdz. EreÄŸli Belediyespor ,hafta sonunda sahasında 20 puanlı lider Vefaspor’u konuk edecek.

KIZLAR ADANA’YI DEVÄ°RDÄ°:3-2

Bayanlar 1. Ligi’nde mücadele eden ve geçen hafta deplasmanda EskiÅŸehirspor’u 14-0 maÄŸlup eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor sahasında konuk ettiÄŸi Adana Ä°dmanyurdu’nu 90+4.dakikada Khatia’ın golü ile 3-2 maÄŸlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Eflatun beyazlıların diÄŸer gollerini Derya ve BaÅŸak attı.

EREÄžLÄ° DÃœZCE’DE GÃœLDÃœ: 0-1

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo