Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ MİTİNGLERİNE YOĞUN İLGİ

AK PARTÄ° MÄ°TÄ°NGLERÄ°NE YOÄžUN Ä°LGÄ°

AK Parti Kdz. Ereğli İlçesi Uzunmehmet ve Murtaza Karga Mahallesinde miting düzenledi, mahalle sakinleri ile partililer yoğun katılım gösterdiği mitinglerde adeta izdiham yaşandı.

Mitinge AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Önceki Dönem İl Başkanlarından Celil Uzun, İl Genel ve belediye meclis üyeleri, partinin kurucuları, ilçe teşkilatı ile mahalle halkı katıldı.

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe teÅŸkilatının Uzunmehmet ve Murtaza Karga Mahallesinin yanı sıra Ormanlı beldesinde iki farklı kıraathanede  köylüler ile bir araya gelerek düzenlediÄŸi toplantılarda önemli mesajlar verildi. 

ÇAKIR, “KUYRUKLARI BÄ°TÄ°RDÄ°K”

Her iki mitinginde açılış konuÅŸmasını yapan AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Çakır’ın coÅŸkulu konuÅŸması görülmeye deÄŸerdi.

Çakır  “Amaç vatansa gerisi teferruattır” diyerek baÅŸladığı sözlerine, EreÄŸli halkına hizmet etmeye devam  etmek istediklerinin altını çizerek devam etti.

Eczane ve Hastane kuyruklarının bittiÄŸine de dikkat çeken Çakır, “Gece gündüz çalışıyoruz. Bu halkı memnun etmeye devam edeceÄŸiz. Zonguldak’ımızı, EreÄŸli’mizi modern yaÅŸanabilir bir kent haline dönüştürmek boynumuzun borcudur.  1 Kasım’da bize destek verin. Adaylarımıza sahip çıkın” sözleri ile konuÅŸtu.

UYSAL, “AK PARTÄ° ’YE OY VERMEYE VAR MISINIZ?”

Belediye BaÅŸkanı Uysal ile EreÄŸli’nin kendi dönemlerinde ÅŸantiyeye döndüğünü belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kdz. EreÄŸli’ye hükümetimizin tam desteÄŸini alarak hizmet etmeye devam etmek istiyoruz. Temenni ediyoruz ki, ülkemizde istikrar sürsün. Åžimdi Belediye olarak 11 ayrı nokta çalışıyoruz. Sel felaketi sonrası çöken KöseaÄŸzı yolu, Balı Gökme ilave Köprüsü’nün yapım çalışmaları, DSÄ°’nin dere temizliÄŸi ve Afet Konutları’ndaki Su ve kanalizasyon çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.  GeçtiÄŸimiz günlerde heyelan sonucu ulaşıma kapanan Kandilli yolunu da belediyenin makine desteÄŸi ile kısa sürede ulaşıma açtık. Kandilli Köse AÄŸzı yolunda yaÅŸanan çökme sonucu yolu ulaşıma kapattık ve çöken yeri doldurup en kısa sürede tekrar ulaşıma açacağız. Belediyemiz Fen Ä°ÅŸleri ekipleri bu iÅŸ için seferber oldu. Sizlerle el ele gönül gönülle  Ã§alışmaya devam edeceÄŸiz. Bizimle çalışmaya, AK Parti’ye oy vermeye var mısınız?

ÇATUROÄžLU “VAATLERÄ°MÄ°ZÄ°N ARKASINDAYIZ. EREÄžLÄ°’DE BU Ä°Åž BÄ°TMÄ°Åž”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu tezahüratlar eşliğinde başladığı konuşmasında ülke ve yerel siyasete ilişkin açıklamalarda bulundu. Çaturoğlu mitinge gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek şöyle dedi:

"EreÄŸli’de bu iÅŸ bitmiÅŸ. Ä°ktidarımız ÅŸimdiden hayırlı olsun.  Bu kalabalığı CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu ile MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli bile toplayamadı EreÄŸli’de. Partimizin seçim beyannamesinde verdiÄŸimiz vaatleri hepsini gerçekleÅŸtireceÄŸiz.  Bu ülkede AK Parti olarak iyiyi güzeli doÄŸruyu ne yaptıysak eÄŸitimde saÄŸlıkta ulaşımda aklınıza ne gelirse gelsin daha önceki dönemlerle kıyasladığımızda onların fevkinde üstünde hizmetler üretebilmiÅŸsek bunda en büyük pay halkımızındır.

 Türkiye’yi 2023’lere taşıyabileceksek dünyanın en hızlı kalkınmış en çok kalkınmış 10 ülkesi arasına sokabileceksek kiÅŸi başına gelir 25 bin dolara çıkarabilirsek bunu ancak halkımız ile yapabiliriz. 3-4 gün sonra sandık başına gideceÄŸiz sadece ülkemizi düşünerek oy verelim.

Türkiye’de var olan istikrarın yeniden devam etmesi için 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem MilletvekilliÄŸi genel seçimleri bizler için çok ama çok önemli.  AK Partinin Zonguldak’ta oyları artarsa göreceksiniz hizmetleri daha çok artacak güzel iÅŸler yapılacak.  Bu sebeple diyorum ki; 1 Kasımda tek başına iÅŸbaşına, haydi bismillah. ”

ORMANLI’DA VATANDAÅžLARDAN TAM DESTEK  

Yapılan mitingin ardından AK Parti heyeti, köy çalışmalarına katılmak amacıyla Ä°lçeye baÄŸlı Ormanlı beldesinde iki farklı kıraathanede  köylüler ile bir araya gelerek, seçim çalışmalarını sürdürdü, YoÄŸun ilgi gören partililer 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo