12 o C Kdz. Ereğli

AK PARTİ ÇALIŞIYOR… UYSAL ÇALIŞIYOR…

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal`ın, AK Parti’nin Zonguldak milletvekili adaylarıyla birlikte seçim gezilerine katıldığı bildirildi.

Siyaset 5 yıl 10 ay 30 gün 19 saat 34 dakika önce 658

Haberi Paylaşın

Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, hafta sonunu seçim çalışmalarına ayırdı. İlçede 3 gün süresince partisinin adayları Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ı ağırlayan Uysal, çarşı ve pazar gezdi, esnaflar ziyaretleri gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin seçim beyannamesini açıklamasının ardından başlayan saha ziyaretleri kapsamında, Cuma günü Ormanlı beldesi ziyareti yaptığı AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu ile birlikte iftar yemeği sonrası sahilde bulunan Belediye sosyal tesislerini gezildi. Cumartesi günü de Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen ile birlikte Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin iftar programına katılan Uysal, ardından Bağlık Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

PAZAR GÜNÜ 3 PAZAR…
Pazar günü ise Hamdi Uçar ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Subaşı Pazarı, Kepez Pazar Yeri ve Gülüç Pazar yerinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Uysal, ardından sahil bandında gezilere katılarak vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi. Uysal, AK Parti Milletvekili adayları ile partisinin Ereğli Kadın Kolları ve Gençlik Kollarını, açık havada kurulan halk iftar sofrasında ağırladı.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

20 saat 48 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 19 saat 50 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 13 saat 18 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 16 saat 5 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 22 saat önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 15 saat 39 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3 gün 19 saat 8 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 7 saat 12 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 18 saat 1 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !