Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KEPEZ YOLUNDA KAZA!..

KEPEZ YOLUNDA KAZA!..

Ereğli’de, 1 kişinin yaralandığı trafik kazasında çevre güvenlik alan polis, kendilerine mukavemet gösterdiği gerekçesiyle 3 kişiyi polis merkezine götürdü.

Zonguldak-Ereğli Karayolu Kavaklık Mahallesi Devrekyolu Caddesi İmam Hatip Lisesi mevkisinde, Orhan Kömürcü idaresindeki 67 LF 002 cip, ilçe merkezi yönün ilerlediği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sağ taraftaki iki lastiği kaldırımda çıkarılarak park halindeki 67 TA 309 plakalı kamyona arkadan çarptı. 
Yaralanan cip sürücüsü Orhan Kömürcü, haber verilmesi ile olay yerine gelen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Aynı araçta yara almadan kurtulan ismi alınamayan oğlu ise uzun süre gözyaşı döktü.

POLİS, BİBER GAZI SIKTI 
Olay yerinde çevre güvenliği alan trafik ekipleri ile bazı vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Polislerden bazıları, görevlerini yaptırtmadığı gerekçesiyle kamyon sürücü Yakup E’yi ekip aracına bindirdi. Bu sırada yaşanan arbedede ise duruma itiraz eden 2 kişi daha ekip aracına bindirildi. 
Polis, biber gazı kullandı. Kazada kullanılmaz hale gelen cip, çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Öte yandan, tedavisi süren yaralı Orhan Kömürcü’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

KAZA ANI, GÜVENLİK KAMERASINDA 
Diğer yandan, trafik kazası, bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Çarpma öncesi, kamyonun çevresinden kısa süreler halinde çocukların geçmesi ve kamyona yükleme yapılması, adeta ’faciadan dönüldü’ dedirtti. Çarpışma sırasında ise kamyonun metrelerce kontrolsüz hareket ettiği, çevredeki vatandaşların da yaralıya yardım etmek için koştukları görüldü.

KEPEZ YOLUNDA KAZA!..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo