Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ağabeyini kurtarmak istedi ama!

AÄŸabeyini kurtarmak istedi ama!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta, denizde boÄŸulma tehlikesi geçiren aÄŸabeyini kurtarmak isteyen 19 yaşındaki genç, dalgalara kapılarak kayboldu. 
Olay, Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki sahilde meydana geldi. Serinlemek için denize giren Ferhat TaÅŸdemir ve Gökhan Korkmaz, bir süre yüzdükten sonra dalgalarla boÄŸuÅŸmaya baÅŸladı. Ferhat TaÅŸdemir ve Gökhan Korkmaz’ın çırpındığını fark eden Hayrettin TaÅŸdemir (19), kurtarmak için denize atladı. Bir süre yüzmeye çalışan Hayrettin TaÅŸdemir, dalgaların arasında gözden kayboldu. Hayrettin TaÅŸdemir'i sahildeki vatandaÅŸlar kurtarmaya çalıştı. AÄŸabey Ferhat TaÅŸdemir ve arkadaşı Gökhan Korkmaz ise vatandaÅŸlar tarafından son anda kurtarıldı. Olayın ardından sahile polis, saÄŸlık ekibi ve AFAD yönlendirildi. Deniz polisi ve Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu'na ait römorklar denizde arama çalışması yaptı. TaÅŸdemir, tüm aramalara raÄŸmen bulunamadı. 
AÄŸabeyi Ferhat TaÅŸdemir, arama çalışmalarını gözyaÅŸlarıyla izledi. KardeÅŸinin bulunmasını isteyen Ferhat TaÅŸdemir, cep telefonuyla AÄŸrı'da bulunan ailesini arayarak kardeÅŸinin denizde kaybolduÄŸunu söyledi. Hayrettin TaÅŸdemir'in aÄŸabeyi ve arkadaşıyla 1 ay önce inÅŸaatlarda çalışmak için AÄŸrı'dan Zonguldak'a geldikleri öğrenildi. Ekipler, Hayrettin TaÅŸdemir'i bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo