Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AFRİN ŞEHİTLERİ ANILDI

AFRİN ŞEHİTLERİ ANILDI

TSK’nın Afrin’de başlattığı ’’Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerler için Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde mevlit okutulduğu bildirildi.


Gülüç Belediye Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüç Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, harekatı desteklediklerini söyledi. Millet olarak bir olduklarını belirten Demirtaş, şunları kaydetti:
Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Abaza…
“Türk silahlı kuvvetlerinizin terör koridorunu önlemek ve ülkemize yönelecek tehditleri bertaraf etmek için Arfin de başlattığı operasyonu destekliyoruz. İnşallah Mehmetçiğimizin burnu bile kanamadan operasyonu başarıyla sonlandıracaktır. Ülkemiz üzerinde son yıllarda büyük oyunlar oynanmaktadır. Emperyalist güçler halkımız arasına fitne fesat sokarak bizleri bölmeye çalışmaktadır.
Türk milleti olarak Türk, Kürt, Laz, Çerkez ve Abaza’sıyla bir bütünüz. Bu ülkeyi asla bölemeyecekler, böldürtmeyeceğiz. Afrin de Şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah Afrin operasyonunda yer alan kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun, dualarımız ve kalbimiz kahraman askerlerimizle birlikte.”
Konuşmanın ardından beldedeki din görevlilerince Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo