Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AFAD ve Jandarma 5 kişi için seferber oldu

AFAD ve Jandarma 5 kişi için seferber oldu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce'nin Yığılca Ä°lçesi ile ve Zonguldak'ın Alaplı Ä°lçesi arasındaki ulaşımı saÄŸlayan yolda yoÄŸun kar ve tipi nedeniyle 2 araç içerisinden mahsur kalan 5 pazarcı, AFAD, Jandarma ve karayolları ekiplerinin 5 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı. 
Edinilen bilgiye göre Alaplı pazarına yola çıkan Gökhan Deniz, Kazım Erdoğan, İsmail ve Serkan Korkmaz ile Abdullah, Yığılca yolu derebaşı mevkisinde mahsur kaldı.
Jandarmadan yardım istedi, durumun Afet ve Acil Durum (AFAD) Ä°l Müdürlüğü ve karayollarına bildirilmesi üzerine harekete geçen ekipler, mahsur kalan vatandaÅŸlar için seferber oldu. Güvenlik yoluna ulaÅŸan ekipler, yoÄŸun kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 2 metreye düştüğü yerlerde ilerlemekte güçlük çekti. 
İl özel idareye ait iş makinesi ve AFAD'ın özel 8x8 kar aracı ile Jandarma ait araç ile 2 otomobil içerisinde mahsur kalan toplam 5 vatandaşa ulaşan ekipler, 5 saatlik çalışmanın ardından yolu açarak, araçları bulundukları yerden güçlükle çıkardı.
Düzce Yığılca Ä°lçesinden Zonguldak Alaplı Ä°lçesine gelmeye çalıştığını ifade eden Serkan Korkmaz, “Alaplı Pazarına satış yapmak için gelirken yolda mahsur kaldık. Bir kamyon, bir de taksi. Aracımız orman yolunda tıkandı. Allah hepsinden razı olsun. Yaklaşık 5 saatten fazla mahsur kaldık. Allah razı olsun AFAD, Jandarma ve karayolları gelip bize yardım etti. Çok teÅŸekkür ederim” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo