Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADD’liler kahvaltıda buluşacak...

ADD’liler kahvaltıda buluşacak...

ADD’liler birlik, beraberlik için kahvaltıda buluşacaklar...


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Atatürkçü Düşünce DerneÄŸi( ADD) Karadeniz EreÄŸli Åžubesi tarafından öğrenci burslarına katkıda bulunmak amacıyla birlik, beraberlik ve kaynaÅŸma kahvaltısı düzenleneceÄŸi bildirildi. 

Atatürkçü Düşünce DerneÄŸi  Karadeniz EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Yusuf Arslan konuya iliÅŸkin Haber Merkezimize yaptığı açıklamada, “Biliyorsunuz ki 2019-2020 eÄŸitim öğretim dönemimiz baÅŸladı. Öğrencilerimizin burs çalışmalarına katkı saÄŸlamak amacıyla birlik beraberliÄŸi ve  kaynaÅŸmayı artırmak amacıyla kahvaltı etkinliÄŸinde üyelerimiz ve Karadeniz EreÄŸli halkı ile bir araya geleceÄŸiz.

Kahvaltı etkinliÄŸimiz,15 Eylül Pazar günü saat 10.00-12.00 saatleri arasında Eski BaÄŸlık Gazinosunda düzenleyeceÄŸiz. DerneÄŸimize katkı saÄŸlamak, üyelerimizi kaynaÅŸtırmak adına düzenleyeceÄŸimiz etkinliÄŸimize tüm Karadeniz EreÄŸli halkını davet ediyoruz. Bilet temini için Yusuf Arslan ve Faide Aydın +90 532 673 30 00 no’lu numaralardan temin edebilirler.

Hatırlanacağı gibi burs baÅŸvuruları Karadeniz EreÄŸli için 16 Eylül, diÄŸer ÅŸehirlerde okuyan öğrencilerimiz içinde son baÅŸvuru tarihide  20 Eylül 2019. Öğrencilerimize katkı saÄŸlamak isteyen herkesi birlik, beraberlik ve kaynaÅŸma kahvaltımıza  etkinliÄŸimizde görmek istiyoruz.Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilerimizi ADD ailesine bekliyoruz” dedi

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo