22 o C Kdz. Ereğli

ADAYLIĞINI AÇIKLADI !

Süleyman Danışmaz, Orhanlar Mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Gündem 10 ay 24 gün 22 saat 19 dakika önce 2640

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli esnaflarından olan ilçenin sevilen isimlerinden Süleyman Danışmaz, Orhanlar Mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Adaylığını Sosyal medya hesabından duyuran Süleyman Danışmaz, amacının Mahallesine nasıl faydalı olabileceği konusunda çıkan düşüncesi ile adaylık kararı aldığını ifade etti.

Çocukluğunun geçtiği ve ömrünün geçtiği mahallesinde yaklaşık 10 yıldır da esnaflık yapan Süleyman Danışmaz, mahallenin sorun ve meselelerine gerek kendi yaptığı incelemelerde gerekse de mahalle sakinleri ile yaptığı görüşmeler neticesinde vakıf olduğunu ifade ederek kendisine destek istedi.

Süleyman Danışmaz adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Çocukluğumun geçtiği ve 10 senedir esnaflık yaptığım Orhanlar mahallesine sizlerin de destekleriyle muhtar adayı olmanın gururunu yaşıyorum. ‘Mahalleme nasıl faydalı olabilirim?’ düşüncesiyle aldığım bu karardan dolayı bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. 2024 yılı yerel seçimlerinde vereceğiniz oylarla, çok daha yaşanabilir bir mahalleyi elbirliği ile birlikte inşa edeceğiz. Desteklerini benden esirgemeyen tüm komşularıma ve mahalle halkımıza tekrar şükranlarımı sunarım”dedi.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 13 saat 52 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
6 gün 14 saat 47 dakika önce İNTİHAR GİRİŞİMİ !
3 gün 18 saat 14 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
4 gün 9 saat 10 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
2 gün 13 saat 25 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
15 saat 51 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
4 gün 8 saat 54 dakika önce TAKLA ATTI !
2 gün 16 saat 13 dakika önce ÇAVDARLI – UZUNMEHMET BAĞLANTI YOLU !
4 gün 9 saat 8 dakika önce BOZHANEDE KAZA !