Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADAYLIĞINI AÇIKLADI !

ADAYLIĞINI AÇIKLADI !

Süleyman Danışmaz, Orhanlar Mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı.


Karadeniz EreÄŸli esnaflarından olan  ilçenin sevilen isimlerinden Süleyman Danışmaz, Orhanlar Mahallesi için muhtar adayı olduÄŸunu açıkladı.

Adaylığını Sosyal medya hesabından duyuran Süleyman Danışmaz, amacının Mahallesine nasıl faydalı olabileceği konusunda çıkan düşüncesi ile adaylık kararı aldığını ifade etti.

Çocukluğunun geçtiği ve ömrünün geçtiği mahallesinde yaklaşık 10 yıldır da esnaflık yapan Süleyman Danışmaz, mahallenin sorun ve meselelerine gerek kendi yaptığı incelemelerde gerekse de mahalle sakinleri ile yaptığı görüşmeler neticesinde vakıf olduğunu ifade ederek kendisine destek istedi.

Süleyman Danışmaz adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “ÇocukluÄŸumun geçtiÄŸi ve 10 senedir esnaflık yaptığım Orhanlar mahallesine sizlerin de destekleriyle muhtar adayı olmanın gururunu yaşıyorum. ‘Mahalleme nasıl faydalı olabilirim?’ düşüncesiyle aldığım bu karardan dolayı bana verdiÄŸiniz destek için çok teÅŸekkür ederim. 2024 yılı yerel seçimlerinde vereceÄŸiniz oylarla, çok daha yaÅŸanabilir bir mahalleyi elbirliÄŸi ile birlikte inÅŸa edeceÄŸiz. Desteklerini benden esirgemeyen tüm komÅŸularıma ve mahalle halkımıza tekrar şükranlarımı sunarım”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo