Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Acılı baba, eşi ve çocuklarını öperek son yolculuğuna uğurladı

Acılı baba, eşi ve çocuklarını öperek son yolculuğuna uğurladı

Selde hayatını kaybeden anne ve 2 kızı son yolculuklarına uğurlandı


Düzce’de meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden anne Nilgün Kaplan ile kızları 7 yaşındaki Sanem Kaplan ve 9 yaşındaki Funda Kaplan gözyaÅŸları içerisinde topraÄŸa verildi. 
Düzce’de 6 gün önce baÅŸlayan ÅŸiddetli yağış sel felaketine neden olmuÅŸtu. Sel sularına kapılıp kaybolan 7 yaşındaki Sanem Kaplan’ın cansız bedeni arama kurtarma çalışmaları sonrasında sel felaketinden 5 gün sonra UÄŸurlu Köyü mevkiinde bulundu. Felaketin 6’ncı gününde ise 39 yaşındaki anne Nilgün Kaplan ve 9 yaşındaki kızı Funda Kaplan’ın cansız bedenleri aynı mevkide bulundu. Daha sonrasında Akçakoca Devlet Hastanesi morgundan alınan anne ve kızlarının cenazeleri bugün Aziziye Merkez camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında Aziziye Mahalle Mezarlığında gözyaÅŸları arasında son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Anne ve 2 kızının cenazeleri için Aziziye Mahalle mezarlığında yan yana kazılan 3 mezar yürekleri sızlattı. GözyaÅŸları içerisinde son yolculuÄŸuna uÄŸurlanan anne ve kızları yan yana defnedildi. 
Cenazeye Çevre ve Åžehircilik Bakanı Murat Kurum, MHP Grup BaÅŸkanvekili Levent Bülbül, Düzce Valisi Zülkif DaÄŸlı sevenleri ve çok sayıda vatandaÅŸ katıldı. Öte yandan, sel felaketinde kaybolan diÄŸer 2 kiÅŸinin arama çalışmaları devam ediyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün12
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo