Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACI HABERLER GELİYOR; ÇOCUKLARDAN BİRİ BULUNDU!

ACI HABERLER GELİYOR; ÇOCUKLARDAN BİRİ BULUNDU!

Kız çocuğuna ait olduğu belirlenen ceset morga kaldırıldı


Düzce’de meydana gelen sel felaketinde sel sularına kapılıp kaybolan 7 kişiden 3’üncüsünün de cesedi bulundu. Küçük bir kız çocuğuna ait olduğu belirlenen ceset morga kaldırıldı. 
Düzce’de 17 Temmuz günü meydana gelen sel felaketinde Akçakoca ilçesine bağlı Esmahım Köyü’nde yaşayan 4’ü çocuk 7 kişi kaybolmuştu. Kaybolan vatandaşları arama çalışmaları sırasında Esma Töngel'in cesedi, Esmahanım Köyü ile Uğurlu Köyü arasındaki dere yatağında, eşi Cengiz Yöngel'in ise Kıran deresi ile Melen çayının birleştiği yerde bulunmuştu. Sabah saatlerinde başlayan arama çalışmaları sonrasında ise bir kişinin daha cesedine ulaşıldı. Kız çocuğuna ait olduğu belirlenen ceset, kimlik tespit çalışması için Akçakoca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Vali Dağlı haberi helikopterde aldı 
Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı sel felaketinde kaybolan 4 çocuktan birinin bulunduğunu bölgede arama çalışması yapan helikopterde olduğu sırada öğrendi. Jandarma Genel Komutanlığı'na ait helikopterde gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Dağlı, “helikopterde aldığımız habere göre bir tane çocuğumuz bulundu. Muhtemelen kız olduğu düşünülüyor. Çalışmalarımız gayet güzel bütün ekiplerimiz burada 700 personel 318 araç burada çalışma yapıyor. Arama ekibinde ise 234 personelimiz aktif olarak çalışıyor. Helikopter ve arama araçlarımız aktif olarak görev yapıyor" ifadelerini kullandı. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün7
gülücük3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo