11 o C Kdz. Ereğli

57 SENE SONRA...

Gündem 8 yıl 5 ay 18 gün 1 saat 7 dakika önce 1509

Haberi Paylaşın

Zonguldak’taki Mehmet Çelikel Lisesi’nin 6 Edebiyat sınıfından 1957-58 eğitim öğretim döneminde mezun olanlar, Ereğli İlçesi’nde bir araya geldi.


Aynı zamanda Mehmet Çelikel Lisesi Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi dönemin sınıf öğrencilerinden işadamı Nuri Keleş’in daveti üzerine Ereğli İlçesi’ndeki Keleşler Park Otel’de bir araya gelen mezunlar, 57 öncesindeki anılarını bir kez daha paylaştılar.
Otelin toplantı salonunda bir araya gelen mezunlara hitaben konuşan Keleş, sınıf arkadaşlarını bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, şunları söyledi:
“Davetimi kabul edip gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ayrıca kendisine ulaştığım fakat çeşitli sebeplerle gelemeyen arkadaşlarımın özürlerini de kabul ediyorum. Sizleri bir arada görmekten çok mutluyum. Yakından olduğu gibi çok uzaklardan gelen arkadaşlarımız var. Böyle bir toplantıyı ilk defa tertip etmiş bulunuyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda bu toplantılarımıza devam edebiliriz.”
Keleş’in okul yıllarındaki arşivinden derlenen fotoğrafların yer aldığı slayt gösterisinin Zeki Müren’in seslendirdiği “Nasıl Geçti Habersiz” isimli şarkı eşliğinde izlendiği sırada davetliler zaman zaman duygusal anlar yaşadı.
Slayt gösterisinin ardından da yaklaşık 25 mezun ise organizasyonu gerçekleştiren Nuri Keleş’e teşekkür ederken, okul yıllarında yaşadıkları anılardan bazılarını anlattılar.
Burada çekilen hatıra fotoğrafının ardından Keleş, mezun arkadaşları ile eşlerine otelin restoranında akşam yemeği ikramında bulundu.
Gece de otelde konaklayan 30 davetli, ertesi gün sabah kahvaltısının ardından ilçeden ayrıldılar.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 18 saat 44 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 6 saat 45 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 3 saat 12 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 2 saat 13 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 8 saat 6 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 21 saat 20 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 16 saat 50 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 5 saat 39 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 6 saat 50 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !
1 gün 21 saat 50 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?