Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

57 SENE SONRA...

57 SENE SONRA...

Zonguldak’taki Mehmet Çelikel Lisesi’nin 6 Edebiyat sınıfından 1957-58 eÄŸitim öğretim döneminde mezun olanlar, EreÄŸli Ä°lçesi’nde bir araya geldi.


Aynı zamanda Mehmet Çelikel Lisesi EÄŸitim Vakfı Yönetim Kurulu Ãœyesi dönemin sınıf öğrencilerinden iÅŸadamı Nuri KeleÅŸ’in daveti üzerine EreÄŸli Ä°lçesi’ndeki KeleÅŸler Park Otel’de bir araya gelen mezunlar, 57 öncesindeki anılarını bir kez daha paylaÅŸtılar.
Otelin toplantı salonunda bir araya gelen mezunlara hitaben konuşan Keleş, sınıf arkadaşlarını bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, şunları söyledi:
“Davetimi kabul edip gelen arkadaÅŸlara teÅŸekkür ediyorum. Ayrıca kendisine ulaÅŸtığım fakat çeÅŸitli sebeplerle gelemeyen arkadaÅŸlarımın özürlerini de kabul ediyorum. Sizleri bir arada görmekten çok mutluyum. Yakından olduÄŸu gibi çok uzaklardan gelen arkadaÅŸlarımız var. Böyle bir toplantıyı ilk defa tertip etmiÅŸ bulunuyoruz. Ä°nÅŸallah bundan sonraki yıllarda bu toplantılarımıza devam edebiliriz.”
KeleÅŸ’in okul yıllarındaki arÅŸivinden derlenen fotoÄŸrafların yer aldığı slayt gösterisinin Zeki Müren’in seslendirdiÄŸi “Nasıl Geçti Habersiz” isimli ÅŸarkı eÅŸliÄŸinde izlendiÄŸi sırada davetliler zaman zaman duygusal anlar yaÅŸadı.
Slayt gösterisinin ardından da yaklaşık 25 mezun ise organizasyonu gerçekleÅŸtiren Nuri KeleÅŸ’e teÅŸekkür ederken, okul yıllarında yaÅŸadıkları anılardan bazılarını anlattılar.
Burada çekilen hatıra fotoğrafının ardından Keleş, mezun arkadaşları ile eşlerine otelin restoranında akşam yemeği ikramında bulundu.
Gece de otelde konaklayan 30 davetli, ertesi gün sabah kahvaltısının ardından ilçeden ayrıldılar.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo